Witam.
Byłam wczoraj z kotem u weta i oczywiście w ruch poszły antybiotyki i to ile :ico_szoking: 2 zastrzyki,tabletki do brania i krople z antybiotykiem do oczu.W czwartek powtórka z rozrywki. :ico_zly: Ale dziś przynajmniej widzę już lekką poprawę. :ico_sorki:
A ja dziś wstawiłam kolejne pranie.Zaczęłam prasować,ale dość szybko wymiękłam.Dobrze że się wzięłam za to tak wcześniej,będę miała sporo czasu na to wszystko.
Dziewczyny,gratuluję kolejnych tygodni. :ico_brawa_01:
anusiek, wózek super.Na prawdę i bardzo ładny odcień niebieskiego,w sam raz dla syneczka :-D
Jestem po wizycie. Ze mną wszystko OK, szyjka długa i zamknięta - lekarz twierdzi że w tym roku nie urodzę, wyniki ok,
Gratulacje,przynajmniej ty możesz mieć spokojną głowę :ico_brawa_01: Super wiadomości.
dobrze, ze przede mna pierwszy porod, to sie az tak nie stresuje :ico_oczko: jak to mawia moja mama - im mniej wiesz, tym lepiej spisz :-D
No to będzie też mój pierwszy poród,ale i tak mam już cykora.W zeszlym roku,przed zabiegiem podali mi leki na rozwarcie szyjki żeby mi jej mechanicznie nie musieli otwierać,no i żeby macica się powoli zaczęła sama oczyszczać.MATKO JEDYNA,myślałam że padnę,pół dnia i pół nocy się męczyłam.Z bólu byłam cała mokra.To jak pomyślę że to i tak pryszcz przy porodzie to ja pitolę,NIE RODZĘ. :ico_oczko:
I jedyne co mnie przestraszyło to to że Maniek ma już 2200kg a jeszcze tyle czasu do porodu to ile on będzie ważył i jak ja mam go wycisnąć z siebie?
:ico_szoking:Ło mamo,a tu jeszcze ok 8 tyg wzrostu i powiększania wagi malucha.Ja mam USG za tydz i mam nadzieję że mój maluch w miarę rozsądnych rozmiarów będzie.Ja mam przecież taką miedniczkę malutką,nie urodzę SN za dużego bobasa. :ico_nienie:
Mam wyniki badań, w sumie anemia i bakterie w moczu no ale nic nie dostałam, mam nadał brać magne b6 i nospę (bo miałam skurcze bolesne)
O jej,to dziwne że ci niczego nie dali na anemie i bateryjki. :ico_olaboga: Ja badania robie za tydz,ciekawe jakie cuda u mnie wyjdą.
usg mam zrobić w czwartek bo moja ginka się dopatrzyła że z ostatniego badania brzuszko mojego dziecka lekarz określił na 20tc!!! a reszta na 30! na dole komentarz do badania że wszystko jest w normie
Dobry lekarz,nie ma co :ico_puknij: No ale pomyłki się zdarzają,