Zazwyczaj się okazuje że za dużo :ico_oczko:
- no wlasnie :ico_wstydzioch:
Ale u mnie wynika to z tego,ze czasem odwiedzam lumpeksy i jak widze jakies cudenko,ktore wyglada jak nowe,to az zalnie kupic za 1 czy 2 zl :ico_wstydzioch:
zreszta zawsze mozna dokupic :ico_oczko:
- dokladnie :ico_oczko:
a mam pytanie, bedziecie praly wszsytko?? tzn najbardziej mi chodzi o to czy bedziecie praly kocyki?? i takie rzeczy jak spiworki, kombinezony... :ico_noniewiem:
- no ja mam takiego swira,ze piore wszystko,i tak juz widze,ze przy drugim dziecku troszke mniej panikuje,bo postanowilam nie prac ochrniacza na lozeczko,a przy Jedrku pralam nawet to,ale kombinezony wypralam,kocyki tez zamierzam :ico_wstydzioch:
doszla dzisiaj do mnie przesylka z rzeczami zamowionymi w baby-market
- super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
geheimnis, to co masz mysle wystarczy,mozesz ewentualnie naszykowac w domku i maz dowiezie,bo czasem dzidzia zrobi kupke bokiem i bedzie trzeba przebrac nadprogramowo :ico_oczko: Do szpitala koniecznie wez rozek :ico_sorki:
Ja sie zastanawiam czy nie brac dodatkowo kocyka,bo to zima jest,ale nie wiem,w szpitalu chyba cieplo bedzie? :ico_noniewiem:
A mysle,ze te na 56 na noworodka beda dobre,ale warto w domu dlameza cos naszykowac,bomoze dzidzius bedzie duuuzy :ico_oczko: