Widzisz, Twój to chociaż logicznie dłużej śpi po mm a u nas jest tak dziwnie, bo ja muszę dokarmić w ciągu dnia, tzn. od rana tak koło 11-12 bo wisi na cycu i zasnąć nie może i później koło 17-18 choć wisi na cycu godzinkę to jak go odkładam to wyje, a po kąpieli dostaje cyca i nawet jak nie zaśnie kładę go do łóżeczka i sam zasypia i jak się obudzi w nocy to to samo, a czasami się dopiero budzi około 6.00 :ico_oczko: Czyli niby mleko jest ok, tylko co, nie chce mu się ciągnąć w ciągu dnia czy co?a nasze nocki wyglądają coraz lepiej ale kurcze na mm :ico_wstydzioch: wczoraj wieczorem zaparłam się że dostanie po kąpieli cycusia.. pił godzinę, dopić się nie mógł, oczy się zamykały jemu ale spać nie... mleko mi leciało a on ciągle pił.. dostał butelkę, wypił 50ml, zasnął od razu i spał od 20.30 do 2 :ico_sorki: a potem na moim mleku co 1,5 godziny się budził.. w dzień też wisi na cycu bardzo długo a budzi się co godzinkę :ico_wstydzioch:
Dzisiaj się uparłam i jeszcze nie dałam butli i jakoś nawet dajemy radę, tzn. nawet uszykowałam mm w butelce ale jak wróciłam to młody już spał a była 12.30 i dopiero teraz się obudził. Bez sensu.
My chrzcimy 9 czerwca i też chciałam go ubrać tylko, ale zobaczymy jaka będzie pogoda, raczej myślałam ewentualnie o jakimś kocyku ale jak będzie upał to odpada. Jaki masz ten garniak, biały? Bo mi tu mama marudzi, że dziecko powinno być na biało, a ja sama nie wiem.