oj, ja mam to samo :ico_wstydzioch: zawsze marzyłam o tym żeby naturalnie urodzić :ico_wstydzioch: niestety każde dziecko pow.4kg urodzi się przez cc :ico_placzek:Jak ja wam zazdroszczę tych naturalnych porodów.
to chyba tylko ja nie czulam jak wychodzi glowka ... :ico_noniewiem: chyba bylam za bardzo skoncentrowana na parciu ...Kilkanascie skurczy i parć i wyszła głowka ( dziwne uczucie )
hehe ja tez tak mialam .. poprostu samo sie parlo .. az zaciskalam nogi ale to nic nie dalo :ico_haha_01:to parcie to jakis koszmar samo sie parło :P
nastepny bedzie naturalny :ico_oczko:Jak ja wam zazdroszczę tych naturalnych porodów.
to super ... :ico_brawa_01:le dzisiaj swiata pzoa nim nie widzi :) Zmienił sie o 1000 stopni :)
- tego ci zycze :ico_sorki:mam nadzieje ze tak juz zostanie :)
- ehhh,a ja jak rodzilam Szumysia zazdroscilam Tobie CC ale tylko przez 2 godzinki :ico_oczko:Jak ja wam zazdroszczę tych naturalnych porodów.
- no Szymek dzis tez sam zasnal po kapieli,zjadl i polozylam go do kolyski - wlaczylam muzyczke z karuzeli i odplynal :ico_brawa_01:i gdy już nie chce to odkładam do łózeczka i sam zasypia :-D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość