oj ja bym chciała :ico_sorki: :ico_sorki: ale jakoś nie jest mi pisane :ico_noniewiem:
zaglądaj zaglądaj u nas zawsze ruch :ico_haha_02:
Pati85 napisał/a:
ja dzis czuje sie nie najlepiej, mam dzis gorszy dzien, mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej, cos mnie pokulo dzisiaj na dole w pipce sorki za okreslenie
a jak sie dziś czujesz kiedy teraz masz wizytę u gina :-)
Monia jest Ci kochana pisane, ja tez tak mowilam, a co mam niespodzianke w brzuszku, zobaczysz, ze i Tobie sie uda :-)
No wpadne do Was na UM mam nadzieje, ze mnie przygarniecie.
A nastepna wizyta w poniedzialek, zobaczymy co lekarz powie, jak zawsze bede sie bala tej wizyty.
[ Dodano: 2008-02-25, 11:11 ]
Witam, ja juz po wizycie u gina, szczesliwa jestem, bo w koncu powiedzial mi, ze wszystko w porzadku, moja dzidzia ma prawie 3 cm i rosnie ksiazkowo, mierzy tyle ile powinna w 9 tygodniu i lekarz mowil, ze jest wszystko dobrze. Maluszek tak dzis sie ruszal w brzuszku, normalnie tancowal, machala raczkami i nozkami tak sie nasmialam, lekarz nie mol go zmierzyc :-D to wspaniale uczucie, jestem przeszczesliwa :ico_brawa_01:
Pytalam sie o ta cyste, wypytalam sie wszystkiego i mowil, ze to nic groznego tylko nie moze ona rosnac i trzeba ja mierzyc i kontrolowac, ale mowil, zeby sie nie martwic.
Mam zdjecie mojego malucha, potem jak maz przyjedzie na przerwe to zeskanuje to bedzie lepiej widac i wkleje.
[ Dodano: 2008-02-25, 14:33 ]
A to moj maluszek 9 tydzien i 1 dzien

[img]http://[/img]