22540MONIKA, witaj, straszne tu cisza, nie mam z kim pogadac, dziewczyna ktora go zalozyla w ogole nie zaglada, z reszta nikt tu nie zaglada :ico_placzek:
Postanowiłam do was dołączyć chociaż termin mam na 25 sierpnia ale wiecie jak to jest do września to już chwila więc może się zdarzyć że dzidzia sobie przedłuży pobyt u mamusi w brzuszku :ico_haha_01: . Chociaż chciałbym urodzić w sierpniu bo sama z sierpnia jestem :-)
Narazie na sierpnióweczkach i wrześnióweczkach nie ma dużego ruchu ale jestem pewna że im bliżej terminu tym temat stanie się bardziej gorący :ico_brawa_01:
czesc dziewczyny pierwszy termin mialam na 21.09 ale po usg ulegl zmianie na 1.10 wiec wlasciwie to jestem na pograniczu wrzesnia i pazdziernika mam na imie Marta pochodze z Poznania ale od 3 lat mieszkam w UK :ico_ciezarowka:
widze ze juz suwaczek ciazowy zrobiony, ja tez jestem na pazdziernikowych, ja mam termin na 28.09 wiec nie wiadomo czy nie urodze w pazdzierniku, ale wolalabym wlasnie we wrzesniu.
JA mam na imie Patrycja, od prawie 3 lat mieszkam w Niemczech
Tutaj nikt nie zaglada, nie mam w ogole z kim gadac troche smutno tutaj
Miejmy nadzieje ze sie rozkreci :ico_haha_02: kurcze ja tez bym chcila we wrzesniu urodzic :ico_sorki: mamy blisko siebie termin wiec ciekawe ktora pierwsza :-D
[ Dodano: 2008-03-25, 17:41 ]
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: sliczny brzusio moj tez juz taki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: niedlugo zrobie i wkleje fotki :-D
mi sie wydawalo ze ja juz brzuszek milam w 6 tyg a prawda jest taka ze nawet teraz jak sie rano obudze i leze na luzku to leciutko go widac - inna sprawa wieczorem-wieczorem to on juz jest calkiem widoczny i przyszly tatus go ciagle oglada :ico_brawa_01: