no wlasnie. :ico_olaboga: jeszcze w dodatku ja to sie wszystkiego boje.chyba sie za duzo horrorow naogladalam. jak leze w jednym pokoju to zaraz slysze jakies stukanie,pukanie i az mnie zimne poty oblewaja. lece po wszystkich pomieszczeniach zeby posprawdzac a tu nic. tylko sie znowu poloze a tu znowu. a jak zasypiam to mam cala koldre na sobie i tylko oczy mi wystaja. i chocby bylo nie wiem jak goraco to za nic na swiecie nie odkryje sie... wiem ze to moze glupie bo przecie dorosla jestem, ale jak powiedzialam moim kumpelom ze jestem sama to zgodnie stwierdzily ze one same by sie baly zostac w pustym mieszkaniu... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ja mam tak samo :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: i to od horrorów
a najbardziej przerażają mnie filmy o duchach bo w nie wierzę i po takim filie to je wszędzie widzę :ico_chory:
ja nawet jak się myję w łazience to nie zamykam oczów bo jeszcze mnie ktoś pod prysznicem zabije, albo nie patrze w lustro by nie zobaczyć ducha lub mordercę za nim :ico_olaboga: :ico_chory: ja to mam schize :ico_puknij:
dlatego już nie oglądam od prawie 3 lat horrorów :ico_nienie:
no w sumie jest niby lepiej, ale przeszłość z horrorami daje o sobie znać
a ja mam jeszcze jedno pytanie do was dziewczyny
wam tez tak strasznie kwachem śmierdzi z majteczek??
normalnie ciągle się myję a mi dalej gibi, normalnie nie mogę się tego kwachu pozbyć