Nio i jestem :-)
Wyniki mam dobre,nie ma cukrzycy :ico_brawa_01:,a się tak nachodziłam po mieście,że mi nogi zaraz odpadną :ico_szoking: Nio i zapisałam się do fryzjera,zeby sobie humorek poprawić hehe :ico_oczko:
Monia pani w laboratorium tez mi powiedziała że mam przyjś z rana na czczo, pobiorą mi krew, dadzą glukozę i za 2 godziny znów krew. Ty chyba tez tak miałaś nie?
Tak, tak Kasiu też tak miałam,ale to naprawdę nic strasznego,tylko mnie mąż denerwował bo ja głodna siedziałam,a On wcinał banany :ico_zly:
JA tak sobie podczytuję grudniówki i stwierdzam,ze one juz wszystko mają i nawet ciuszki piorą,a tak na dobrą sprawę to ja może i też bedę grudnióką,a ja daleko w polu. :ico_olaboga:?
Dziewczyny ,a Wy kupujecie laktatory z allegro ,czy ze sklepu?
Ja w sumie ciuszki tak z grubsza to mam,ale nie wiem czy wystarczająco duzo :ico_noniewiem: No nic trzeba się wziąśc w garść i zaczac to wszystko gromadzić,bo to różnie bywa,a ja wolę miec wszystko kupione ,bo mąz sam by tego nie zrobił.
Jakiś czas temu Wam pisałam,ze moja znajoma urodziła miesiąc wcześniej i nawet łóżeczka jeszcze nie mieli i jej mąz musiał biegać sam i kupować,bo Ona biedna nie mogła :ico_olaboga:
Buziaki