agaa22
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

24 paź 2011, 18:08

Ika- oby szybko humorek Ci wrócił, wszystko na pewno bedzie dobrze, nie martw się :ico_pocieszyciel:
Jadzia- zapomniałam napisać, żyrafa po prostu cudna :ico_brawa_01: Mi pewnie nawet jak bym miała taki talent do robótek ręcznych ja Ty to by mi sie nie chciało robić, leń ze mnie i tyle :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2011, 18:10

Jadzia, ,,żyrafka po prostu cudowna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_sorki: :ico_sorki: fajnie ,że się podoba ja sama jestem nią zauroczona hehehe :ico_haha_01:

a ja chyba już nie bardzo mogę prowadzić wczoraj jak od rodziców wracałam to strasznie mi niewygodnie za tą kierownicą było i się skupi na drodze nie mogłam,z resztą ta kość jakoś mnie dziwnie bolała :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kaja
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

24 paź 2011, 18:30

no ja w sumie ostatnio nie mam wiele okazji do jeżdzenia ale przynajmniej do lekarza bedę mogła swoim autkiem podjechać

a jutro się biorę za robienie bucików na szydełku nie wiem jak mi to wyjdzie ale może uda mi się zrobić takie jak chcę

Awatar użytkownika
Aga26
Trzy tysiące lat minęło...

24 paź 2011, 19:18

Ika może pogoda na Ciebie tak działa :ico_noniewiem: Trzymam & za jutrzejszą wizytę
Mąż wrócił z salonu i okazało się że nam płyn hamulcowy wyciekł :ico_szoking: ale uzupełnili i już jest ok :ico_sorki:

Jej ale mam dzisiaj ochotę na bułke z serem :ico_szoking: zjadłam już 3 od rana i jeszcze z chęcią bym zjadła kolejną :ico_szoking:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 paź 2011, 19:43

Ika wszystko będzie dobrze, daj nam znać co lekarz na wizycie jutro powie
Aga26 ja od 2-3 dni mam fazę na jedzenie, mogłabym jeść cały czas

Mad.
4000 - letni staruszek

24 paź 2011, 19:57

Jadzia, żyrafka jest piękna !! :ico_sorki: Podziwiam Cię za te Twoje zdolności manualne :-)

Zabrałam się dzisiaj za porządki w mojej szafie, wyciągnęłam wszystko w co się nie mieszczę, to w czym chodzę dałam do innej szafeczki i 3 półki się zwolniły :-D Wyszorowałam łazienkę, porobiłam porządki z kosmetykami i na dzisiaj mam dosyć. Jutro może za prasowanie maluszkowych rzeczy się wezmę, bo znowu się nazbierało.

Dzisiaj sąsiad z góry nas zaatakował jak spokojnie do domu wchodziliśmy. Od razu z "ryjem" do nas. Nie był trzeźwy na pewno, kompletnie nic do niego nie docierało. Ubzdurał sobie, że pies nasz ciągle wyje po całych dniach. Zmyślił, to - ona spokojna jest całe dnie, tym bardziej jestem tego pewna, bo siedzę z nią cały czas w domu. Pajac głupi ! Tylko ciśnienie podnosi.

Ika202, nie nakręcaj się innymi przypadkami niepotrzebnie. Po co Ci dodatkowy stres, teraz powinnaś być spokojna. :ico_sorki:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2011, 20:00

no i przyszłam z wieściami po wizycie sa hmmm.... takie sobie
z tymi moimi bólami brzucha to powinnam być w szpitalu ale umówiłyśmy się z ginką ze bede brała magnez nospe i bede starała się jak najwięcej leżeć :ico_sorki: o ile mi Igi na to pozwoli jeśli po lekach nie bedzie poprawy mam dzwonic i dostanę skierowanie do szpitala choć chcę tego uniknąć :ico_sorki:
szyjka skróciła się z 4.5 cm do 3.2 :ico_chory: ujście wewnętrzen zamknięte a zewnętrzne nie do końca lekarka to jakoś określiła ale nie pamiętam teraz już jak z tego wszystkiego :ico_wstydzioch:
a tak po za tym to mam juz 11kg na plusie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Aga26
Trzy tysiące lat minęło...

24 paź 2011, 20:12

margolcia, odpoczywaj dużo, chociaż wiem że przy dzieciaczku to dość trudne :ico_noniewiem: a wagą się nie przejmuj, ja już pewnie mam sporo więcej niż 11kg :ico_wstydzioch:
Mad., miły sąsiad, nie ma co :ico_noniewiem: a jak szwagierka?? jest już u Was??

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 paź 2011, 20:19

Margolcia tak jak pisze Aga odpoczywaj dużo i wszystko będzie dobrze.
Mad sąsiadem się nie przejmuj bo jak sama napisałaś był wypity

Moje maleństwo wczoraj szalało cały dzień a dzisiaj nie kopie, nie czuję jej :(

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 paź 2011, 20:22

Gabi zjadłam właśnie pączka i dalej nic :(

[ Dodano: 24-10-2011, 20:22 ]
może dzisiaj się jakoś dziwnie obróciła, że jej nie czuję...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”