Nie mam wyboru, musi mi sie chcieć, bo kupa egzaminów, praktyki i pisanie pracy licencjackiej. Ja po prostu nie miałam czasu ostatnio. ;Pkasia90 w ciąży wiec pewnie nic jej sie nie chce
o to blisko mnie, jak będziecie przejeżdżac przez Wrocław, to zapraszam :-)jedziemy sobie do Karpacza 22 lipca na 8 dni
odpoczniesz sobie :-) Zosia 2 tygodnie w sieprniu spędzi u mojej mamy, bo P wyjeżdża, żłobek nieczynny i nie mam z kim młodej zostawic...zobaczymy jak damy radę :ico_oczko:wywiozłam oliwie do rodziców (zostaje tam do połowy sierpnia
na pewno zdasz :-)Wszystkie zdałam, jak ten też zdam to wrzesień wolny
Nie mam pojęcia jak będziemy jechać, Kamil zawsze trasę wyznacza, ale jakby co na pewno skorzystamy. ;)o to blisko mnie, jak będziecie przejeżdżac przez Wrocław, to zapraszam :-)
Ale macie fajnie. Ja nie mam komu Kingi podrzucić. :ico_placzek: Moi rodzice mają 3 innych dzieciaków w domu, tata źle sie czuje, bo jest chory, a mama pracuje do tego w przedszkolu. A mama Kamila to szkoda gadać, zajęta swoim nowym domem i nowym facetem. W głowie ma tylko to żebyśmy przyjeżdżali co chwile robić jej koło domu i jednocześnie Kingi pilnować, bo nawet wtedy nie jest w stanie się nią zająć. :/Zosia 2 tygodnie w sieprniu spędzi u mojej mamy, bo P wyjeżdża, żłobek nieczynny i nie mam z kim młodej zostawic...zobaczymy jak damy radę :ico_oczko:
Mam nadzieję. ;)))na pewno zdasz :-)
szybko zleci już prawie połóweczka!!! Czasem troszeczkę tesnię za brzuszkiem bo to takie cudne chwile były!!!moje siedzi w brzuszku i podkopuje.
ja też się pisze na spotkanko w razie czego :-Djak będziecie przejeżdżac przez Wrocław, to zapraszam
jak chcesz to puść Zosie za moich chłopaków do żłobka, ja ich nie daje a u nas wiem że bardzo dużo osób zrezygnowało na wakacje, może jak byś się dowiedziała to może coś by się udało.żłobek nieczynny i nie mam z kim młodej zostawic..
coś z tymi teściowymi od naszych mężów nie tak, co słysze to jak mama od mężą to pomagać nie chce albo jakaś dziwna. U nas jest masakra i czasem wierzyć mi się nie chce jak można być taką beznadziejną babcią.mama Kamila to szkoda gadać,

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość