23 paź 2007, 19:51
Halo!
Hańcia, witaj wśród babosków :ico_brawa_01:
Dziękuję po raz kolejny za miłe słowa :ico_sorki:
Córcie mam chore,pisałam wcześniej,byłam u lekarza,na szczęście na razie bez antybiotyku :ico_sorki: :ico_sorki: tylko inhalacje sterydowe no ale trudno,syropki itd.Ja też zdycham :ico_placzek:
a na mój blog zaglądacie :ico_oczko:
Dziś ciąg dalszy niepomyślnych perypetii mojej rodziny,ja to mówię,że klątwa na niej ciąży :ico_noniewiem:
W pracy mojemu tacie coś w kręgosłup się stało,cały zesztywniał i stracił czucie w całym ciele,już myślał że to koniec ,przyjechało pogotowie,dali mu 2 zastrzyki i po 2 godzinach zaczęło go puszczać.Teraz ma serię zastrzyków do wybrania.Dobrze,że nic mu się nie stało bo pracuje w cementowni no i różnie to mogło się skończyć.On od zawsze ma chory kręgosłup ale o rentę nie tak łatwo.Miałam stracha bo zadzwonili tylko,że coś mu się stało i jedzie pogotowie,myślałam,że zawał albo co...już się spakowałam zeby do niego jechać bo on przecież jest sam 200 km od nas ale zadzwonił,że już lepiej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Ja już naprawdę mam dość tych "przygód"
Duże buziaki dla Waszych "cukierków"
Foteczki przepiękne bodajże :ico_wstydzioch: córeczki Mamy_Kingi,
Dużo naklikałyście i nie pamiętam już co czytałam.
diem, A...i o ciąży...jeśli już czas to życzę z całego serca,jeśli wolałabyś nie to życzę za jakiś czas :ico_oczko: