diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 paź 2007, 13:21

Dzieki dziewczyny za odpowiedz ... juz sie martwilam o moje brzdaca,ze malo jada przez te zebiska :ico_zly: ... on na sniadanko chlebek z serkiem albo jogurt, albo banana + zwykly jogurcik nat. ... uwielbia rowniez mleko + paltki owsiane lub kukurydziane ... czasami nie pogardzi jajkiem lub parowka na cieplo ... to samo na kolacje ... najchetniej jada to co tatus ma na talerzu :ico_haha_01: ale przez te zebiska prawie nic nie chce ruszyc :ico_olaboga:

U nas dzis pogoda ''bez slonca'' ...szaro jakos jest ...

Zubelek ... :ico_pocieszyciel: dasz rade! juz niedlugo tylko z gorki :ico_buziaczki_big:
Aginka ... masz racje: nie narzucac sie i uszanowac jego decyzje ... :gitara: potrzebuje czasu do namyslu, moze ma kryzys ... ja nigdy nie radzilam sobie w sprawach sercowych i zawsze jak pies wylalm do ksiezyca ... pamietam jaki ubaw miala moja mama , gdy jako nastolatka rycytowalam slowa milosci do mojego wybranka :ico_wstydzioch: podczas snu ... :ico_spanko:

Kristi ... tez mi sie wydaje,ze jednak jestem w ciazy ... a jak tam Twoj groszek? a mala Nicol?

[ Dodano: 2007-10-24, 13:28 ]
a to my w stolicy Szwajcarji Berno
Obrazek
i moj Smerf :ico_haha_02:
Obrazek
i foto zrobione podczas jazdy
Obrazek

to sie nachwalilam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-10-24, 13:30 ]
Wczoraj znowu rozwaliła nos (już nie daję z tym rady). Nie wyrobiła się na zakręcie i krew pociekła .
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: moj misiek jesczze nosa niemial rozwalonego i smaa nie wiem jakbym zareagowala ?????????????????? chyba plakalaby,m razem z nim :ico_wstydzioch: buziaki dla Kinguni :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Barbara
Śmigam już bez trzymanki po forumku

24 paź 2007, 15:10

diem, super zdjecia :ico_brawa_01:
Mama_Kingi, buziaki dla Kingusi w nosek, biedaczysko, a Ty to niedlugo pewnie do tego przywykniesz... Ja jesli chodzi o to, to przezylam upadek pod drewniany stol i troche rozciete czółko Asi, i nie wiem czy przezylabym to drugi raz :ico_olaboga: było ciężko.

Ale Wam dobrze dziewczyny, ze Wasze skarby tak spia, pomijajac teraz kiedy Asi ida zeby, i ni spac ani jesc czasami nie chce, to zasypia ok. 20:00 i wstaje 6:30 - 7:00, ale je na śnie mleko + Sinlac ok. 22 a potem 5:00-6:00

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2007, 17:03

Moje dziecko juz dzisiaj drugi raz zasnelo :ico_szoking:
Pierwszym razem to spala tylko godzinke i to reoche malo i mala wstala juz marudna a wiec mysle ze tym razem sobie pospi wiecej i wstanie wyspana :ico_oczko:
Ja mam juz wszystko gotowe,i teraz czekam z obiadkiem na meza az przyjdzie z pracy a pozniej przyjda tesciowie na kawe bo jutro moja siostra jedzie rano z tesciem do Polski i juz nie przyjedzie :ico_noniewiem: Ale zobaczymy sie w tym roku jeszcze mam nadzieje :ico_oczko:

Diem u mnie ok,jestem troche przeziebiona ale tak pozatym to czuje sie ok,moj maly groszek tez ma sie dobrze tak fajnie daje o sobie znac podczas jedzenia najbardziej :ico_oczko: jak jem cos np.slodkiego co mi smakuje to fajnie i delikatnie kopie i kopie tak samo jak jem zurek :ico_brawa_01: A moja Nicole tez w porzadku juz prawie nie widac po niej choroby(przeziebienia) i do piatku bedzie zdrowa jest zywa jak zawsze i wszedzie jej pelno :ico_brawa_01:

Aginka nie martw sie moze chlopak z gitara potrzebuje czasu i wtedy bedzie ok trzymaj sie i powodzenia

Napisze wiecej pozniej bo wlasnie moj mezus przyszedl i idziemy na obiadek papa

Diem super foteczki paa

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 paź 2007, 10:53

hej hej :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Hańcia
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

25 paź 2007, 11:03

Hej!
Ale jestem niewyspana. Nie dośc że poszłąm pózno spac to Ola jeszcze się budziła w nocy

Awatar użytkownika
Barbara

25 paź 2007, 12:09

Witajcie dziewczynki!
U nas paskudna pogoda zimno i pada....

Hańcia, to widze ze mialas pogobna noc do mojej. Asia tez spala dzisiaj niespokojnie, ach te zabki :ico_zly:

Teraz moj Skarbek zjadl zupke i zasypia

Awatar użytkownika
Hańcia
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

25 paź 2007, 13:46

A moja kiedy uśnie? Już bym sobie trochę odpoczęła. A Ola tylko mama i mama.....

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2007, 18:59

Dobry wieczor
I moja siostra juz dzisiaj rano o 5 30 pojechala do domu do Polski :ico_placzek: Z jednej strony sie ciesze a z drugiej mi jest troche smutno no ale kazda z nas ma swoje zycie :ico_oczko:
Mala Nicole jest dzisiaj jakas spokojniejsza .. spala sobie juz dzisiaj dwa razy po 1,5 godziny i jestem ciekawa kiedy dzisiaj pojdzie spac.. ja tez juz powoli jestem zmeczona i moglabym pojsc do lozeczka i spac ale poczekam jeszcze az moje male dziecie najpierw usnie :ico_oczko:
Pogoda u nas zimna.. snieg stopnial ale jest mroz i zimno i nie wychodze nigdzie Nicole tez nieee Aha dzisiaj bylam u lekarza mojego domowego i mam eliksir na moj kaszel ktory moge pic i ktory nie robi mojemu groszkowi nic takze juz czuje ze zdrowieje tym bardziej ze niemam goraczki tylko troche mnie meczy kaszel a i katar mi juz przechodzi :ico_oczko: Dobry mam ten moj eliksir (syrop) i moge go pic do 6 razy dziennie wow :ico_oczko:
Ok juz was nie zanudzam ide na moj serial a pozniej jeszcze niewiem co bede robic
Dobrej nocy jakbym juz nie weszla na kompa dzisiaj do juterka papa

[ Dodano: 2007-10-25, 19:00 ]
Aha a teraz bawi sie z Nicole moj maz,a jak bylam u lekarza dzisiaj to mala zajela sie moja kochana sasiadka ale i tak plakala i mnie szukala po calym domu.. ohh nigdzie juz sie nie ruszam bez mojej ksiezniczki no to papa

Awatar użytkownika
Barbara

25 paź 2007, 20:12

u nas caly dzien prawie padalo i siedzialam z Asia z domku, biedaczek byl tylko pol godz. na spacerku

A teraz uwaga bede sie chwalic :-) :

Obrazek

Asia przy zabawkach

Obrazek

Obrazek

To sie nachwalilam :ico_wstydzioch:

A teraz Asia zasypia, ale cos marnie jej idzie :-)

[ Dodano: 2007-10-25, 20:15 ]
i dzisiaj nie dala sobie spiąć wlosów za kazdym razem ściągała, no i wyglada jak chlopczyk :-)

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 paź 2007, 22:03

sliczne fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super ma czuprynke Asia :-D a moj synus , gdy mial podobnego fryca to rzekomo wygladal jak dziewczynka :ico_szoking: ;-) te skojarzenia chyba na przekor sa ...

ale na tym ostatnim zdjeciu dostrzegam podobienstwo :shock: ... Asia i Kourosh maja podobne buziunie czy mi sie wydaje :ico_noniewiem: ?
Obrazek

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”