Iza no fotki cudaczne, powiem Ci że Matuś robi się tak bardzo do Ciebie podobny...no chyba mu włoski zjaśniały...co?
a u nas panuje grypa zołądkowa..co chwile słysze ze nasi znajomi z kibelka nie wychodzą!!! oby do nas nie przyszlo
Tu w Anglii tez panuje rypa żołądkowa i strasznie się boję...ale to chyba nie to, dzisiaj już było OK.
dzieki dziewczynki za buiaczki i pozdrowionka dla Tośka, przekaże :ico_oczko:
Justyna widze ze tez masz troche wscibskich tesciow.. mnie najbardziej moi tesciowie denerwuja tym ze jesli chodzi o pieniadze to tez sa ciekawi ile co kosztowalo itd.. np.jak kupimy sobie jakis wiekszy zakup i oczywiscie drozszy to juz pierwsi pytaja sie o cene.. jakby to takie wazne bylo.. no i sa materialistami .. i niby sa w porzadku a mam uczucie ze jacys tacy falszywi.. :ico_wstydzioch: :ico_noniewiem:
O rety to nie ciekawie...wiecie co ja nie mam teściów...wierzę że gdybym miała to byłabym zadowolona ale po tym co Wy piszecie.... to :ico_olaboga:
No nic ja bede powoli uciekac bo referacik znowu gotowy :ico_oczko: :ico_brawa_01:
te Twoje referaciki to normalnie rozświetlają nasz watek :-D
Kristi będzie dobrze, zobaczysz Nicolcia, dojrzeje do rodzenstwa bo poprostu zmusi ją do tego sytuacja :ico_oczko: