cześć dziewczyny
jestem, na chwilę
i jestem w :ico_szoking:
normalnie teście są i mnie nie wkurzają :-D
aż można z nimi w domu posiedzieć , w nic się nie wtrącają, o wszystko sie pytają co mogą a co nie, i ciągle sprzątają mi :-D
nie moge w to uwierzyć, oby tak do niedzieli im zostało :ico_sorki:
chrzciny były super, Mike nie płakał :-D , tylko podczas mszy zgłodniał i musiałam iść go na karmić do zachrystii :ico_haha_01:
wrzuciłam 5 fotek na NK
ananke, o matko :ico_szoking:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Alanka , należą się jak nie wiem
ale już zagina chłopak
teraz musisz pilnować by ci nigdzie nie popełznął :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Ja Wam sie przyznam do czegoś - nie lubie jak ktoś małego na ręce bierze, nie wiem czemu - trafia mnie zaraz i lece i zabieram...oczywiście jak mąż nosi to nie...dziwoląg ze mnie czy też tak macie?
ja też to mam
a więc to normalne
nie wkurzam się jak trzyma go mąż lub siostra a reszta mnie drażni
dlatego teściową tylko wypuszczam z nim na dwór jak jest już w wózku :-D
Marcia77, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Milenki
śliczne zdjęcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
donatka26, :ico_olaboga: ale ci dzieciaczka załatwili :ico_puknij:
zdrówka dla niego :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
tylko 2x mnie tesciowa :ico_zly:
Szkoda tylko ze nie powiedziała ze jest :ico_chory: Mam nadzieje ze mała nic nie złapie
:ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
jedwabna, a to dopiero twoja pierwsza wizyta po porodzie??
no i super, że takie ładne nocki macie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ok, ja zmykam myć się i spać