Ja też mykam do łóżka i pooglądam jeszcze szkiełko. Wykorzystam to że dzisiaj jakoś szybciej się uwinełam.
do jutra :ico_papa:

hehe tez sobie tak zartowalam z mojego meza :ico_haha_01: :ico_haha_01:powiedz chłopu, że jak mój mówił, że Alek ma temperament po mnie, ale siusiaka po nim, to protestowałam, bo wiem, że ma większego
no popatrz a jak ja poszlam do kolezanki to moj nie wykapal Dawidka bo sie bal sam :ico_zly: a ja kapac sama musze - ehhh te chlopy :ico_olaboga: :ico_noniewiem:chłopu mojemu udało się przyjechać, więc wykąpał Alka, ja go tylko położyłam
ja tez bym poszla, ale moj maly po kapieli i jedzonku krecil sie i marudzil, teraz zasnal, ale jako ze jadl przed 20 to posiedze jeszcze troche i go kolo 23 nakarmie co by cala nocke przespal :ico_sorki: :-)noo, a Wy wszystkie spać chodzicie tak wcześnie
oj.. co ja się nawojowałam,żeby mój zacząl kąpać sam, to Kochana niejeden generał pozazdrościłby mi posunięć wojennych :ico_olaboga: :ico_szoking: :-Dto moj nie wykapal Dawidka bo sie bal sam :ico_zly:
ale kto chłop czy Alek :-Dale siusiaka po nim, to protestowałam, bo wiem, że ma większego :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
ja też dziś sama kąpałam, bo chłop na piwie dłużej został i wrócił o 21a ja kapac sama musze - ehhh te chlopy :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
cholera u mnie z płaczem to krucho, a juz na zawołanie to nie da rady. A chłop to chyba nie nabrałby sie na moje łzy :ico_noniewiem: chociaż kto wie nigdy nie próbowałamczyli wiesz..najstarszy sposób a najlepszy - zalać się łzami w niemocy :-D
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość