Witam :-)
nocka jak zawsze OK
byłam w sklepie, teraz jem śniadanko

noo, moim zdaniem to też mały sens już :ico_noniewiem:wyszperalam t nosidelko baby relax i pisze ze jest do 9 kg, w takim wypadku to juz nie wiem czy oplaca sie je kupic skoro moj maly wazy juz 7 kg
to dobry znak :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:jak wczoraj wrociam z zaerobiku to juz nie miałam sił wejsc na forum..
mam takie na wodzie...robisz na mleku czy wodzie? i ile dajesz?

lekarka mowila ze nie prawda ze co godzine jadla po 50 ml ze od tego taka jest... poprostu ma taka urode :)... powiedziala zeby lepiej jadla czesciej a mniej ... nawet co godzine to wtedy nie bedzie ulewac.... ale jesli je co 3 h po 120 ml to normalnie je :) i powiedziala ze powinnam sie cieszyc bo nie ktore matki maja problem z waga malenstwa bo jedza i jedza a ulewaja i nie tyja :) ale i tak przypilnuje by Klaudias zdrowo sie odzywiala do 3 r zycia zamierzam nie dawac ni grama sloidyczyMilutka, noo, teraz to może karmisz ją normalnie, ale bankowo do tej wagi przyczyniło się to przekarmianie co godzinę swego czasu... :ico_nienie:
no cos ty :-D ediatra sam kazal kaszke manna wprowadzac na noc bo powinna przesypiac po niej noce .... moj brat od 2 mies zycia codziennie kasze manna na wieczor dostaweal :)milutkaa Ty nie szlaej z tym glutenem..bo po pierwsze wprowadza sie go dopiero po 5 miesacu a poza tym nie w takiej ilosci..
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość