sama bym nie wprowadzila ide z zaleceniamui lekarza.... no asle moja jest duza baba i podobnno mleko 1 jej nie wystarczalono ja tez nie..u Ciebie milutak to jakos wszytko szybciej robisz..

ja niesety tak często mam..lekarka mowi ze niby z tego wyrosnie ale ja wolałabym ja przebadac..ciekawe dlaczego tak...normalnie mam wrazenie ze wszystko zwrocil co wypil :ico_olaboga:
dziewczyny tez przeciez maja duzych chłopaków i takich zalecen n ie dostały....no asle moja jest duza baba i podobnno mleko 1 jej nie wystarczalo
Milutka, no właśnie Ty juz chodzisz do jednego czzy nadal zmieniasz tych lekarzy dla małej??a co to za dziwny lekarz :ico_olaboga: :ico_noniewiem:

ja jeszcze nie woże ale Emi jest już na długość gondoli. Narazie się wstrzymuje no bo spacerówka nie rozkłada się całkiem na płasko i w gondoli mam małą przodem do siebie. I jak by nie patrzyć gondola lepiej chroni ją od wiatru.mam pytanie kiedy chcecie zacząć wozić dzieci w spacerówkach??
albo od kiedy zaczęliście wozić??
od czego to zależało??
mnie wenflon założyli zaraz po przyjeżdzie bo poród zaczoł się odejściem wód i musiałam dostać antybiotyk. Potem dostałam przez niego oksytocyne i jakas kroplówke wzmacniajacajedwabna i ragazzz ja mam pytanko do was
po co wam podłączali kroplówki podczas porodu??
bo oglądałam wasze fotki i widziałam , że je macie
ja też rodziłam naturalnie i nie dawali mi żadnej kroplówki, dlatego ciekawią mnie wasze
podobnie jak Emi i nawet trenujemy podciaganie za raczki bo wtedy trzyma główke :-)moj to juz od dluzszeg czasu glowke podnosi, i nawet jak go zlape za raczki to sie d siadu sam ciagnie
własnie miałam to samo napisac :-)ale bankowo do tej wagi przyczyniło się to przekarmianie co godzinę swego czasu

chodze juz do jednego od dawna ... zmienilam jej lekarza od 6 tyg zycia i trzymamy sie tego samemgo... zalecila nam zmiane mleka na nr 2 stopniowo... przez 2 tyg i teraz juz jestesmy w pelni na nim... kleiki zalecila od 3 mies.... no tak dziewcyzny maja sporeych chlopakow ale chlopaki zazwyczaj sa wieksze od dziewczyn...a moja jest za wielka .... no nawet pediatra powiedziala ze wyglada na 7 miesiecy i zeby jak najwiecej na sloncu z nia byc bo witaminy d3 jej zabrfaknie.... a jak Kludia nie chce spacerowac :ico_olaboga: :ico_olaboga:Milutka, no właśnie Ty juz chodzisz do jednego czzy nadal zmieniasz tych lekarzy dla małej??

a o to cala Klaudia wczorajsze zdjecia
no zebys wiedziala a taka sliczna ta sukineczka no ale trudno :ico_sorki: :ico_sorki:wiesz rozmiar rozmiarowi nie równy, co firma to inny
dziekujemy slicznie i buziak od Klaudii leci :D :*milutka śliczne fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , w tej różowej piknie wygląda :ico_brawa_01:
u nas na termometrze juz 24 :-Dmy zaraz idziemy na ogródek, słonko świeci jest 18st :-D

czekam bo w sumie u dzieci karmionych mlekiem modyfikowanym to po 4 miesiącu a piersią to po 5 miesiącu. My w większości karmimy się moim mlekiem a 1 posiłek dziennie jest z mleka z puszkia Ragazza z kolei czeka na wprowadzenie jabluszka od 4 miesiaca
słonko świeci jest 18st :-D
:-P nie gadam z Wami :ico_oczko: :-D u mnie jest 12 stopni :-)u nas na termometrze juz 24 :-D
widać, widać, że jest duża :-) i tak patrzę, że do męża podobna na tych zdjęciach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:a p.s mnie na zdjeciach to ona nie wyglada na klocusia i w rzeczywoistosci tak jakby sie dopasowala tą swoja wagą do wzrostu nie??
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: lepsza byłaby własna piaskownica niż te obsikane miejskie :ico_sorki: a przecież masz prawko, to masz czas żeby się douczyć jeździc i będziecie dojeżdżały...wczoraj gadalam z chlopem i pwoeidziaslam ze my z mała sie nie przeprowadzamy do domku... nie to ze nie chce ale małą bedzie miala 2 lata a tam gdzie sie stawiamy bedzie tylko las i autostrada zadnego domu w poblizu sklepu instytucji..... a Klaudi at tu gdzie mieszkamy bedzie miala kolegow kolezanki szkole itd.... i watpie ze bedzie chciala zmieniac miejsce .... no chyab ze tam by byl dom przy domie i kupa dzieci...a niestety tak nie bedzie sami na pustkowiu ;( bo tak mu pozowlenie dali na jego ziemi
noo, nie powiesz mi, że dwulatki będziesz o takie rzeczy pytała?? :ico_szoking:i watpie ze bedzie chciala zmieniac miejsce ....
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość