A ja zawiozłam chłopa z Olką na grila, posiedziałąm chwilkę i wróciłam z małym do domu, bo pogoda do d... około 19 pojadę po Olkę, a chłop pewnie wróci nietomny koło północy.
ananke i
jedwabna to się Wam zakupki udały :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ananke trzymamy dalej kciuki za wyniki
ja posprzątałam w szafkach ze swoimi ciuchami i 3 reklamówki jednorazowe mam do wydana :ico_olaboga: , bo albo są za krótkie, albo mi się nie podobają :ico_noniewiem:
ja też ostatnio co krótsze spódnice powywalałam żeby mi tyłka nie było widać jak się schylę do dziecka :-D i tez nie mam w czym chodzić, bo wszystko za szerokie
Małemu kupiłam owsiankę z Heinza, bo nic innego nie było z glutenem, co by się nadawało na dosypywanie do zupek... bo jakoś nie wyobrażam sobie kaszki bananowej z zupka marchewkową :-D
ale można jeszcze dodawać do przecieru owocowego i tu ta bananowa by pasowała :-D ja różnie daję czasami do warzyw a czasami do owoców
znowu dostałam dziś gratisową paczkę dla Bartka i aż się zdziwiłam: była w niej 400-gramowa puszka mleka Nan Ha od 6 miesiąca, próbka kleiku z brokułami, soczek marchewkowo-jabłkowy Bobo Frut i słoiczek jabłuszka Gerbera. Jak do tej pory ta paczka jest najlepsza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2009-05-22, 17:51 ]
Cholera a teraz jak na złość słonko zaczyna się przebijać :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
A Bartulowi chyba kolejne zęby idą - dzisiaj cały dzień zagryza dolną wargę - komicznie to wygląda :-D