Ja jednak pojechałam z małym jeszcze na godzinkę, pospał sobie w foteliku na świeżym powietrzu. po powrocie kąpiel i jedzonko, a teraz grzecznie leży na moich kolanach.
Marcia77 napisał/a:
gaga22 napisał/a:
znowu dostałam dziś gratisową paczkę dla Bartka i aż się zdziwiłam: była w niej 400-gramowa puszka mleka Nan Ha od 6 miesiąca, próbka kleiku z brokułami, soczek marchewkowo-jabłkowy Bobo Frut i słoiczek jabłuszka Gerbera. Jak do tej pory ta paczka jest najlepsza
a skad Ty je dostajesz??
nowlasnie skad? bo cos chyba wspominalas ze w szpitalu wypelnialas ankiete i to stad, albo mi sie cos pomylilo, ale jesli tak to ja tez wypelnialam ja i do tej pory nic nie dostalam :ico_noniewiem:
w szpitalach po porodzie daja takie paczki dla dzieci i wypełnia sie rozne ulotki to potem co jakis czas cos przysyłaja do domu
dokładnie, ja dostaję z Hippa, Bobovity, Bebilonu, a dziś jeszcze Gerbrera i Nan dostałam bo to jedna firma. A z Hippa dodatkowo dostałam kupony zniżkowe na ich produkty do realizacji w Rossmanie.
Beatris to dobrze, że z bioderkami ok :ico_sorki: :ico_sorki:
milutka fajny fotelik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ananke Alutek w nowym foteliku prezentuje się pierwsza klasa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2009-05-22, 20:50 ]
a ja dziś dostałam krzesełko, Bartek siedział w nim jak zaczarowany. Na razie jednak jeszcze z dwa tygodnie będę go karmić w leżaczku, bo w pozycji półleżącej mniej mu z buzi wylatuje :-D