Cześć! ja tylko na chwilkę. Julka nie lubi samotności. chwilowo przekupiłam ją chrupkami :-D I tat przywiózł mi choinkę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Musze lecieć i obejrzeć :-D
Katrin proszę bardzo :-D Wysłałam Ci kod na gg, wklej sobie to będzie animowana fotka :-)
Mordka gratuluję zakupów :ico_brawa_01: A dasz coś obejrzeć w tym swoim nowym TV?? Chociaż reklamy... :ico_sorki: :ico_sorki: :-D Ja też mam stary TV, ma ok 10 lat, ale jak my go włączamy ze 3 razy w tygodniu maksymalnie to nam starczy. Za to przydałby sie drugi komputer :-D
musze isc do ksiedza doniesc akt urodzenia Kacpra i zaplacic za chrzest...200 zł zazyczyl sobie
:ico_zly: :ico_zly: Nic nie powiem na ten temat, bo moge niechcący obrazić czyjeś uczucia, ale z\danie na ten temat
"zażyczył sobie" mam już od dawna wyrobione :ico_zly: W mojej parafii jest prawdziwa "co łaska"
[ Dodano: 2007-12-19 ]
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: mała ta choinka :ico_placzek: Nie tak sobie ją wyobrażałam :ico_placzek: ładna, ale mała :ico_placzek: zginie mi w pokoju :ico_noniewiem: 40 dyszki takie cuś kosztuje (po znajomości) to już nie będę przy ojcu krytykować bo mu się przykro zrobi, ale Wam mogę, co?? Za mała :ico_placzek:
[ Dodano: 2007-12-19 ]
A ja Emki nie oglądam również ze względu na bliźniaków. Bufony jedne. Mieszkali niedaleko mojego R- kiedyś cipki takie z nich były (tzn moim zdaniem nadal są, tylko inaczej sie o nich mówi) A poza tym w programie u wojewódzkiego naśmiewali się ze swojego (naszego) miasta i naszej gwary (ponoć jakąś mamy :ico_noniewiem: ) jakby co najmniej ze sławnego Wąchocka pochodzili. Woda im uderzyła do głowy. Ale wiem skąd- inąd, że siedlczanie sprowadzili jednego z nich do poziomu za takie wypowiedzi... :wpale: I dlatego ich nie lubię i obrzydzili mi cały serial. Musze być wierna memu miastu, jakie ono by nie było, co? :ico_oczko: Taki Boruc się nie śmieje, a te gwiazdki jednego serialu tak :ico_zly: Zawzięta na nich jestem :ico_nerwusek: :ico_wstydzioch: