kari24
Maniak forumowy
Maniak forumowy

18 gru 2007, 22:19

DELICJA - ja się też wkurzyłam na Mjak Miłość, tylko nie wiem czy ty też na to samo, matko ale akcję zrobili z tym Pawłem i Magdą, wczoraj było bara bara, a dziś Magda ucieka, bo Sylwia (nie lubie jej) jest w ciąży z Pawłem. Lipa straszna ciekawe w którym odcinku on się dowie, że Sylwia w ciąży :ico_puknij: .
KOLKA - fajnie to zrobiłaś tylko to moje zdjęcie z opisu nie za fajne, bo Kainy w nim za ardzo nie widac. Jutro sama coś pokombinuję, może mi się uda coś wyczarować
Ooo mąż wrócił spadam na chwilę

Awatar użytkownika
Blanka26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 gru 2007, 22:20

kolka a na czym stanęłaś??? :-D mnie interesuje głownie wątek Pawła i magdy. otóż Paweł był przez jakiś zcas z Sylwią ale jej nie kochał, tak tylko dla sexu :-D ona zakochana starsznie. no i ta sylwia pojechała do domu na urlop i Paweł z Magdą zaczęli się spotykać, w końcu się przespali i stwierdzili, że chcą być razem. A Sylwia wróciła z urlopu, Paweł jej o tym powiedział, ta się wściekła, poleciała do Magdy i powiedziała, że jest w ciąży. I magda bez słowa wyjechała na misję :ico_zly: co za durnota, zamaist chłopakowi pwoiedzieć, czemu wyjeżdża, to tak bez słowa, ten ją szuka, sylwia zabrała się i pojechała do domu, nie mowiąc mu ze jest w ciązy, a ten nic nie wie, nosz co za durny film!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-12-18, 21:22 ]
kolka no włąsnie to niebezpieczeństwo. uważam, że moje życie ważniejsze niż pieniadze

kari ja też nie znosze tej sylwi :ico_zly: cholera jak on tak mógł z nią to robić nie bojąc się że jej dziecko zrobi. magda pasuje do pawła

[ Dodano: 2007-12-18, 21:31 ]
pouciekały wszytkie :ico_placzek: a ja zaraz będę musiała też zmykać, bo mąż niedługo wróci z pracy

Awatar użytkownika
Kolka
Beze mnie to forum nie istnieje!

18 gru 2007, 22:49

nosz co za durny film!!!!!!!!!!
no właśnie dlatego już od jakiegoś czasu go nie oglądam. Wystarcza mi to, co przeczytam w teletygodniu, w omówieniach :-D Na czym stanęłam?? Hmmm co było od ponad roku temu?? Napisz mi :-D

A mój znowu samochód robi :ico_zly: :ico_zly: Jak nie urok to sraczka z nim. Chyba pójdzie na sprzedaż... :ico_zly:

[ Dodano: 2007-12-18 ]
czemu tak wszystkie pouciekałyście? :ico_placzek: Ja się nuuuuudzę :ico_placzek:
A na pociechę zrobiłam sobie to:
Obrazek
Myspace Glitter Graphics

[ Dodano: 2007-12-18 ]
Tzn nie sobie a Antosiowi :-D

kari24
Maniak forumowy
Maniak forumowy

18 gru 2007, 23:05

Jestem ja ale zaraz zamykam, bo spac mi się chce. Mężul wrócił i właśnie gadamy na temat zbliżających się świąt i zaraz dojdzie do jakiejś kłótni pewnie :ico_zly: Poztaram się jutro kawkę z wami wypić. Dobranoc ... papapa

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 gru 2007, 00:12

kari24, daj przepis :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
A z mezem sie nie kloc :ico_nienie:

Kolka, to moze mu powiedz,ze niech idzie spac do garazu,bo ty zaniedbana w lozku sama lezysz :-D

delicja, duper. Ja mysle,ze juz coraz mniej ja bedzie uczulalo - tak jak Andrzejka :ico_brawa_01:

A moje dziecko nie spi :ico_zly:

Awatar użytkownika
Kolka

19 gru 2007, 00:24

iw_rybka, już wczoraj powiedziałam :-D

katrin
Papla
Papla

19 gru 2007, 02:02

Kolka, wielkie dzieki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a wlasnie mialam Cie o takie cudo prosic,bo mi sie zal zrobilo,ze juz prawie kazda ma.Tylko jak ja mam to dac do podpisu? :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-12-19, 01:07 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-12-19, 01:09 ]
Dzieki-udalo mi sie -bylo przeciez proste :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 gru 2007, 10:38

Witam Panie :ico_buziaczki_big:
Jestem z kawusią :ico_kawa: bez Kacpra :-D
Kolka...widze ze talent Ci sie rozwija :ico_brawa_01:
Zapomnialam co pisalyscie :ico_szoking: czytalam wczoraj ..ale nie moglam sie zalogowac :ico_zly: widac musze przeczytac i dzis..echh ta moja glowa :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-12-19, 09:47 ]
juz wiem!! :-D
M-jak milosc ..nie ogladam :-D
Delicja :ico_brawa_01: dla Olenki za coraz miejsza alergie...ale ten ziemiak to na 100% ja uczula?? :ico_noniewiem:
Rybko na pocieszenie tego ze Jedrus nie spal wczoraj...moj Kacpo zaspia o..1 w nocy i to tez juz na sile :ico_olaboga:

Dzis musze isc do ksiedza doniesc akt urodzenia Kacpra i zaplacic za chrzest...200 zł zazyczyl sobie ... :ico_noniewiem:
Przyszly mi wszystkie prezenty na swieta ... nie martwie sie wiec juz ze cos nie dojdzie i nie bede miala :ico_brawa_01:
A wczorajsze zakupy...sama ich nie nioslam haha przywiezli do domu...Kolka a tv jest nie calkiem plaski tylko taki ... polplaski chyba :ico_noniewiem: ale wielkiiiiiii :ico_brawa_01: :-D a wczesniej mialam taki stary 13 letni elemis :ico_wstydzioch: zawsze sie zbieralam zeby kupic nowy i jakos zawsze cos wazbniejszego bylo :ico_puknij: :-D

Awatar użytkownika
Kolka

19 gru 2007, 11:35

Cześć! ja tylko na chwilkę. Julka nie lubi samotności. chwilowo przekupiłam ją chrupkami :-D I tat przywiózł mi choinkę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Musze lecieć i obejrzeć :-D

Katrin proszę bardzo :-D Wysłałam Ci kod na gg, wklej sobie to będzie animowana fotka :-)

Mordka gratuluję zakupów :ico_brawa_01: A dasz coś obejrzeć w tym swoim nowym TV?? Chociaż reklamy... :ico_sorki: :ico_sorki: :-D Ja też mam stary TV, ma ok 10 lat, ale jak my go włączamy ze 3 razy w tygodniu maksymalnie to nam starczy. Za to przydałby sie drugi komputer :-D
musze isc do ksiedza doniesc akt urodzenia Kacpra i zaplacic za chrzest...200 zł zazyczyl sobie
:ico_zly: :ico_zly: Nic nie powiem na ten temat, bo moge niechcący obrazić czyjeś uczucia, ale z\danie na ten temat "zażyczył sobie" mam już od dawna wyrobione :ico_zly: W mojej parafii jest prawdziwa "co łaska"

[ Dodano: 2007-12-19 ]
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: mała ta choinka :ico_placzek: Nie tak sobie ją wyobrażałam :ico_placzek: ładna, ale mała :ico_placzek: zginie mi w pokoju :ico_noniewiem: 40 dyszki takie cuś kosztuje (po znajomości) to już nie będę przy ojcu krytykować bo mu się przykro zrobi, ale Wam mogę, co?? Za mała :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-12-19 ]
A ja Emki nie oglądam również ze względu na bliźniaków. Bufony jedne. Mieszkali niedaleko mojego R- kiedyś cipki takie z nich były (tzn moim zdaniem nadal są, tylko inaczej sie o nich mówi) A poza tym w programie u wojewódzkiego naśmiewali się ze swojego (naszego) miasta i naszej gwary (ponoć jakąś mamy :ico_noniewiem: ) jakby co najmniej ze sławnego Wąchocka pochodzili. Woda im uderzyła do głowy. Ale wiem skąd- inąd, że siedlczanie sprowadzili jednego z nich do poziomu za takie wypowiedzi... :wpale: I dlatego ich nie lubię i obrzydzili mi cały serial. Musze być wierna memu miastu, jakie ono by nie było, co? :ico_oczko: Taki Boruc się nie śmieje, a te gwiazdki jednego serialu tak :ico_zly: Zawzięta na nich jestem :ico_nerwusek: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Blanka26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 gru 2007, 12:32

ojej chciałma co napisać ale ola mi nie pozwala potem zajr ze

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”