Elloo laski!
Nie wiem jak ja to robię, ale wogóle nie mam czasu na internet.. Karol znowu wyjechał :ico_placzek: będę samiuteńka przez 10 dni :ico_noniewiem: Morze nie wypaliło, zimnica się zrobiła, więc została z małą w domu... ech
Maluchy są świetne!!! Lucy wreszcie nowe zdjątka :ico_brawa_01: Kamilko pierwa fota jest rewelacyjna . Fryda, Malutka wyglądała świetnie na chrzcinkach :ico_brawa_01: mała księzniczka ;) Aniu Helenka słodka kasiasta kobitka, jest super :ico_brawa_01: No wszsytkie dzieci sama słodycz :ico_oczko:
czytałam dość pobieznie, bo miałam ok.100 postów do przeczytania hehe
No więc
jedzenie.. Ja myslałam, ze to mojej wzmozył się aptety, az nie wiedziałam co mam ropbić :ico_olaboga: boje się przekarmić.. ale ona często je.. dzisiaj co 2-3 godziny..i to nie po 50 ml :ico_szoking: za kazdym razem po 110-140 ml wypija :ico_szoking: (wiem, bo ściągam - postanowiłam sprawdzić ile te moje cyce dają i ile ona potrafi zjeść za kazdym razem) Przedwczoraj pobiłą wszelkie rekordy!! zjadła 180 ml... a za godzinę kolejne 100 ml....jestem w szoku, Czy to aby jest w porządku??
spanie w dzień mała starsznie nie chce spać, a jak zaśnie to na godzinkę , półtorej i to śpi jak zając co chwila trzeba biegać do niej i smoka podawać i csziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii syczeć... nocki przesypiała całe ostatnio po kąpieli 0 21 spała do 6 rano, do 7.. ale wczoraj jej się przestawiło i o północy zawołała papu :ico_noniewiem: więc to chyba tez się zmieniło u niej , zobaczymy :ico_noniewiem:
Karla ja słyszałam o takim zabobonie, wg niego zabioera się szczęście chrzczonemu dziecku.. napewno jeden z tych głupich zabobonów :ico_oczko:
Co tu jeszcze...
ach ślinienie!! Moja ślini się ostatnio bardzo. Albo robi bąble albo poprostu leci jej z pysia :-D ząbki powiadacie?? :ico_szoking:
Aha Avisek Waneska tez rpobiła takie numery przy cycu, tyle ze ona miałą histerie dodatkowo nie wiedziała co mam robić :ico_szoking: teraz przeszło tak samo szybko jak się zaczęło, ale na wszelki wypadek poczytaj sobie o tym na forum o karmieniu pirsią..tam chyba ze dwa wątki o tymn jest. Napeno dowiesz się czegoś pouczającego :ico_oczko:
hmm jeszce napewno coś chciałąm napisać ale pamięć mam dobrą ale krótką :ico_oczko: jak się przypomni to dopiszę..moze :-D
[ Dodano: 2007-09-03, 16:57 ]
No i oczywiście nowe foty :-D
Ach przypomniało mi się .. Madziorka Leoś Skrzat jest bombowy!!!!!!!!!!!
Tu wczoraj z mamusią :-D
To nasze ulubione zajęcie od zawsze - pokazywanie jęzora g:P
A tak trzymamy główkę :-D córa wkurza się a mamusia dumna :-D
Frydza mamy identyczne maty edaukacyjne :-D na początku myślałąm, ze masz Waneskę na macie w podpisiue :ico_smiechbig:
[ Dodano: 2007-09-03, 16:59 ]
ach miałąm się jeszce pochwalić :-D nareszcie na naszej łysinie zaczynają rosnąć włoski!!!!! uwaga/....
ciemne hehe myślałam, ze będzie świński blond jak tatuś :-D :-D