hahaha, ale jazzzzda :-D :-D :-D Cudny ten Olus :-) Mamie stracha napedzil :-DDziś o 3.00 w nocy obudziło mnie jakieś stukanie a raczej walenie nie powiem ale się wystraszyłam, ciemno jak w d... więc oswieciłam lampke i pierwsze co to zerkam w kierunku łóżeczka a tam Olo - banan na twarzy, siedział zadowolony i walił rękami o poręcz
oj, pozazdroscic :-D Ja mam juz 7 dzien okres, fakt juz koncowka, ale chyba poczekam jeszcze do jutra zanim rzuce sie na mezula :-DTeraz męzuś patrzy na tv a ja popijam winko i czuje w kościach że szykuje się "gorąca" nocka
A moze poczekam az on sie na mnie rzuci??? :-D To chyba fajniejsza opcja :-)
Ogladam teraz "teraz albo nigdy" i uwielbia ten serialik :ico_brawa_01:
Ja juz zdjecia porobilam, specjalnie wszytko prasowalam i podzielilam na ciuszki letnie, zimowe i chlopiece. I wystawie w zestwach, po 30 sztuk zestaw bo pojedynko sie chyba nie oplaca takiej ilosci...mam nadzieję że sprzedasz to wszystko za jakąś przyzwoitą kaskę, a ja też spróbuje się jakos zmobilizować choć szkoda mi troszke tych szmatek, bo a nóż kiedyś będzie drugi synek, ale tłumacze sobie że przecież takie kupowanie nowych rzeczy to sama przyjemność Hmmmmm
Dobrej nocki dziewczyny!!!