Na poczatku Wielkie Gratulacje dla LENKI za pierwsze samodzielne spacerki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Jestem w szoku, i bardzo dumna ze mamy taka zdolna bestyjke wsrod Wrzesniowek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Fajnie ze podoba sie Wam moj pomysl z kartka, dzis wiec jade zeby wywolac zdjecia.
Nicola, oj cofnij sie o pare stron jak niedawno jechalysmy na facetow :-D Szczegolnie ja :-) Ja mam w domu rownez balaganiarza pierwsza klasa, i slyszlaam kiedys podobne teksty do Twoich ale sobie dalam rade z Chamem ;-) Generalnie cos czuje ze nasi mezowie sa podobni pod tym wzgledem do siebie, do naszego Grona moze dolaczyc na pewno Dagmara, nie wiem czy nie Dominisia i Ula :-D Nie bede tego komentowac wiecej bo bym sie powtarzala. Ale... tzrymaj go krotko i konkretnie i sie nie daj!!!! :-D
Dzis przyszlo moja bloto, wiec wieczorkiem sie maze, owijam folia spozywcza i siup po d kolderke :-D
Potem zdam relacje :-)
Ulamisiula, ja kiedys tez tylko czarny i czarny, jak sluchalam metalu i punku w liceum :-) Al mowiac szczerze zbyt blada jestem na ten kolor, ale i teraz lubie czasami sie w niego ubrac tyle ze wtedy musze sie lekko podmalowac na gebie :-D
to na razie tyle
buziole
[ Dodano: 2008-06-16, 14:06 ]
racja, ten styl to chyba stad bo juz od 2 lat tak to tutaj obserwuje :-) Nawet mi sie podoba, ale jeszcze tak nie wyskoczylam, jak legginsy to tuniki jakies, ale moze i wleze w moja mini w tym zestawieniu... no zobaczymy :-Dale stwierdziłam że pod spódnicę założe leginsy do połowy łydek z koronką.