(faceci są dziwni przecież nie zrobiłaś nic złego a on taka obraza :ico_olaboga: )
no dokładnie,byłam grzeczniutka jak aniołek i nawet wróciłam przed północą a on prawie tydzień się za to gniewał.On po prostu jest tak bardzo zazdrosny :ico_smiechbig: napisał że boi się o to żeby mnie nikt jemu nie ukradł a ja mu na to odpisałam że jakbym miała obrączkę na palcu to by nikt mnie nie podrywał :ico_haha_01:
a też się zastanawiam co tak długo jej nie ma Mam nadzieję że do nas wróci :ico_noniewiem: Ciekawa jestem czy Nelcia się zmieniła i jak tam się sprawuje :ico_oczko:
mi się wydawało że mieli wracać koło 5-6 sierpnia,no może mi sie pomyliło :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-08-12, 22:49 ]
Czyli masz wybaczone? :ico_oczko:
tak mam już wybaczone :ico_haha_01: i nawet napisał że jak wróci to będzie mnie baaardzo tulił :-D :-D
[ Dodano: 2008-08-12, 22:50 ]
Idę spać dziewczynki,dobranoc.
[ Dodano: 2008-08-13, 15:07 ]
No nie wierzę :ico_szoking: :ico_szoking: od wczoraj nikt nie napisał :ico_szoking: dziewczyny przywołuje was do porządku :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: a na zachętę stawiam :ico_tort: i :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: do ciacha.
My bylismy już jak co dzień na spacerku a teraz Kacperek śpi.Taki marudny przez te ząbki że musiałam mu dać viburcol.U nas taka ładna pogoda się zrobiła,taka spacerkowa :-D bo słoneczko świeci ale niema upału :ico_sorki: Wyczytałam w reklamie że mają być od jutra w promocji te majtki z pampersa co Eska używa dla Olusia i zamierza je kupić,zobaczymy jakie są a teraz to chyba nam się bardzo przydadzą bo Kacper to za nic nie daje sobie zmienić pieluchy :ico_olaboga: jak tylko go kładę na plecy to od razu fik na brzuch albo na boczek jak jest śpiący.Nauczył się robić mostek i cały czas teraz robi :-D A któregoś razu w nocy obudziło mnie marudzenie Kacperka,wstaje, patrzę a on stoi :-D ma zamknięte oczy i się kiwa :-D i marudzi żebym go wzięła i tak cały czas teraz :-D jak się budzi to od razu staje.
Idę jeść obiadek i mam nadzieję że jak zajrzę to wieczorem to ktoś napiszę choć jednego małego pościka :ico_sorki: oczywiście bym wolała z 10 baardzo długich :-Dalbo i więcej :-D