:ico_smiechbig: Ale aparat będę mieć już szybciej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i zanim Ł przyjedzie to zdążę narobić mnóstwo zdjęć :-D Kumpel Ł wraca gdzieś koło 26 sierpnia bo jego siostra wychodzi za mąż a jak on pojedzie tam to Ł przyjedzie :ico_brawa_01: niemogą jechać razem bo musi być ktoś w pracy.jak tylko wroci to najpierw go wysciskaj a pozniej szybko zabieraj aparat :-D
dzisiaj wyszedł kolejny na dole :ico_szoking: czyli mamy już 4 na górze i 2 na dole :ico_brawa_01: a tak długo nie miał ani jednego a tu w przeciągu miesiąca mu wyszło aż 6 :ico_szoking:brawa dla Kacperka za nowego zebolka :ico_brawa_01:
zawsze to lepsze niż nic :-D a Maciś śliczny w podpisie :ico_brawa_01:A ja schudłam, ale bardzo mało. :ico_placzek:
Eve Szymcio też śliczny oczywiście :ico_brawa_01: chyba miał radochę na tej zjeżdżalni co??
Kupiłam te pampersy wciągane i jestem super zadowolona,nie myślałam że one takie fajne są :ico_brawa_01: i super przylegają do ciała,były po 35.99zł to wychodzi 1zł za jednego pampersa to dwa razy drożej niż za normalne pampersy :ico_szoking:
też bym sobie zjadła ale taką z pizzerni ale zaczekam chyba na Ł bo sama całej niewciągane :-Dwlasnie pizze robie :-D