o kurde i znów spi
normalnie ja nie wiem co ten mój M mu robi
ale co on sie nim zajmuje to mały pomarudzi i zasypia :ico_szoking:
właśnie mi przywiózł tu wózek ze śpiącym Szymciem
ciekawe jaka bedzie noc jak on tyle w dzien pośpi
A gdzie sa nasze kolezanki: Paulinka i Lalka??? W koncu LAlka to tak jak i ja wrzesniowka Szkoda ze Kicia i Ulamisiula nie maja neta

dla ZuziZuzia też wczoraj była ważona i mierzona. Ma 4,78 i 60 cm
napewno, widać na fotce jaka duża dziewczynka z niej, także mama nie ma sie czym martwić :ico_nienie:Tylko na noc daję butelkę. Ale rośnie na cycu, więc pewno jej starcza.
A nie masz w domku jakiegos innego lozka niz wasze wspolne?? Krzysiek nigdy nie spi z nami po kielichu, moze wypic max. 2 piwka to jeszcze go wpuszcze do sypialni, ale po wiekszej ilosci lub po wodeczce nigdy :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: nienawidze tego zapachu w pokoju na drugi dzien, fuuujjjjjuz mam nerwa ze bede musiala wachac pozniej te opary alkoholowe
Ja Jasia tez wymylam, grzeczniutki byl taki ze az mi zal bylo go z wanienki wyciagac, a teraz skacze w lezaczku normalnie jakby chcial gdzies isc i wydaje takie slodkie dzwieki. Jutro na szczepienie idziemy to musi byc swiezutki i pachnacy hihihi :-D Wogole to walczylismy z poczatkami ciemieniuchy, nie wiem czy pisalam, ale na razie wygrywamy :ico_brawa_01:Szymuś już po kąpieli
No brawa dla Zuzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Bede sie z Toba laczyc myslami bo ja dzis tez sama, Krzysiek wraca dopiero jutro. Czasami mam go dosc ale jednak wole jak jest blisko :-)Zuzia też wczoraj była ważona i mierzona. Ma 4,78 i 60 cm. Wieczorek spędzamy dziś same, bo mężuś pojechał na próbę i wróci koło północy. Nie lubię być sama.

Krzysiek tak samo, zawsze mu powtarzam zeby na trzezwo tez prawil mi takie komplementy, ale pewno po pijaku wydaje sie piekniejsza :-Dmój M zawsze po wódeczce robi się grzeczny chłopczyk

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość