Mąż sie smieje ze w sexshopie kupi mu sztuczne cycki :-D
a my sie smiejemy ze nasz woli silikony, bo bez tej nakladki nie chce mojego cyca :-D
Mój M. oświadczył się .... 1 listopada 2003!
no prosze jak oryginalnie :ico_oczko: przynajmniej byla niespodzianka, bo napewno sie nie spodziewałas ze to bedzie akurat wtedy :-D
ewasiek, super fotki ślubne, mnie tez sie podoba twoja suknia :ico_brawa_01: a co ten twoj m taki powazny na tych fotkach??? hihi bał sie stracic wolnosci chyba :ico_oczko:
na nastepny dzien jakby mi ktos zabral cały swiat - poronilam moje malenstwo :ico_placzek:
ojej, los normalnie potrafi ciezko doswiadczyc:(
My po szczepieniu, Jasiu tylko zapiszczal, normalnie w szoku bylam :ico_szoking: Doktor go badal i wszystko jest w porzadku, powiedzial ze Jasiek jest bardzo silny. Strasznie sie ciesze :ico_brawa_01: No i moja najmniejsza Kluseczka wazy 5890, ma 59 cm i obwod glowki 40. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
brawa dla Jasia za wage i odwage..hehe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a ja dzisiaj musiałam jechac do k-c do banku
szymon został z m, pozałatwiałam sprawy w banku i szybko do domku
mój szymon ma baardzo suchą skore i nie wiem dlaczego bo codziennie po kapieli go oliwkuje, a on normalnie ma tak sucha skore ze az ma takie punkty na ciałku przesuszone ze mu sie to łuszczy :ico_olaboga:
kupiłam dzis w aptece emolium, zeby tylko pomoglo :ico_sorki: