Witajcie wieczorową porą... :)
imprezka się udała...z racji, iz moja przyjaciólka mieszka parę bloków dalej to poszlismy na nózkach a Milenka w wózeczku...
no i jak tylko poczuła świeże powietrze to od razu zasnęła...i tatuś z nią spacerował ( sam chciał, żeby sobie pospała) tak prawie godzinkę pomiędzy blokami...( a mamusia mogła spokojnie gościć się..hahahaha :-D na urodzinkach) a potem w domku u gości jeszcze spała jakieś pół godzinki albo i lepiej... tak w wózku, nawet jej nie rozbierałam :-D aż sama byłam w szoku :ico_szoking:
bałam się, że na noc nie będzie chciała zasnąć...ale odpukać po kapanku zasnęła...
a to dzisiejsze foteczki...
pierwsze to ...PIERWSZA ZUPKA MILENKI :)
tutaj z mamusią :)
a tu z ciocią :)
a tu mój MIkołaj z druga ciocia, która juz niedługo będzie mieć swoją Majeczkę :)
małolata super zdjęca Kubusia, a zakupy rewelacyjne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja tez zastanawiam się nad zmiana fotelika... :ico_noniewiem: , bo teraz Milena w kombinezonie to ledwo sie mieści w naszym foteliku - kołysce... :ico_olaboga:
Sosim nie martw się na zapas, najlepiej skonsultuj się z pediatrą...Milena też czasem tak się odgina....ot ciekawa jest wszystkiego co ja otacza :-D
A SWOJĄ DROGĄ BRAWA DLA MĘŻA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
my w poniedziałek mamy mieć szczepienie...ale nie wiem jak to będzie bo dzis MIlena coś od czasu do czasu pokasływała...nie często tylko tak trochę, nie ma kataru, ani innych oznak przeziębienia więc nie wiem... :ico_noniewiem: a chłopcy juz w miarę ok. W zasadzie Miłosz to bardzo dobrze, brzuch go juz nie bolał, no a Mikołaj od czasu do czasu zakaszle...ale daję mu leki...
Basiu fajne zdjęcie Tadzika w kąpanku... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Milena też ostatnio nie chce na leżąco się kąpać tylko chce siedzieć...i na dodatek mocno trzyma się wanienki :-D
Moniw jak Grześ ślicznie wygląda :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , fajny ma komplecik czapeczka pod kolor kombinezonu :ico_brawa_01: