06 lut 2008, 22:29
mnie też cały czas wywalało
joasiu gdzieś miałam jeszcze zapisaną stronkę z 2 fajną spacerówką trójkołową, ale nie mogę znaleźć, jak gdzieś zlokalizuję stronkę to ci wkleję linka
w każdym razie ten co ci podałam strasznie mnie kręci, ale chyba mężuś się nie zgodzi na 3 wózeczek :ico_placzek:
za to quinny ma super szybki serwis w PL i naprawdę jak wysyłałam tapicerkę zappa (bo nie przyjrzałam się, że jeden z pasów był odwrotnie przyszyty, a używaliśmy wcześniej wózka z fotelikiem), to odesłali nam na drugi dzień, super express
a co do kosza na zakupy, to ja zazwyczaj też mam pusty, chyba że jest lato, to wtedy mnóstwo zabawek do piachu, ewentualnie lekki kocyk
violu :ico_brawa_01: dla Mikołaja, oby tak dalej
uleńko fajny wózeczek, a co do małej ilości miejsca na nogi, to rzeczywiście w 4-kołowcach jest go znacznie więcej
koniecznie wklejaj spacerkowe fotki
kingo mnie się najbardziej z twojej listy podobają chicco, wyglądają na solidniejsze
sandro spróbuj jak najwięcej przytulać malucha i spędzać z nim dużo czasu na igraszkach, całuskach, łaskotkach...
a ja po ciężkiej nocce z Tadzikiem (pobudki co 1,5 godzinki) kompletnie zbojkotowałam prackę i w tym tygodniu już raczej nikt mnie tam nie zobaczy, bo jutro alergolog, a w piątek jestem sama
jesteśmy dziś po kolejnych ćwiczonkach i wyszło na jaw, że Tadzik ma nadwrażliwe wnętrza dłoni i usta i prawdopodobnie dlatego cały czas mamy problem z leżeniem na brzuchu, więc przez tydzień mamy za zadanie się odwrażliwić (będzie trudno, ale damy jakoś radę)
przy okazji dowiedziałam się, że wg najnowszych badań no-spa w ciąży jest szkodliwa i prawdopodobnie u Tadzika właśnie ten problem (my mamy z podniebieniem i dlatego Tadzik tak strasznie się ślini, na szczęście można to naprawić przez ćwiczenia) wystąpił po tym leku, że ma słabsze napięcie, tzn. jeśli fasolka jest w 100% Ok (ale kto ma tą pewność?) to nic się nie dzieje, ale jeśli jest minimalnie gdzieś "uszkodzona" (nie umiem wam tego dokładnie przekazać, przepraszam) to no-spa powoduje dodatkowe uszkodzenie i stąd potem słabsze napięcie mięśniowe
tak więc dziewczyny radzę się dobrze zastanowić następnym razem jak w ciąży będziecie, a lekarz ot tak zaleci