basiu fotki śliczne, Jasiek po prostu uroczy
i fajnie, że wreszcie są foteczki zaległe, bardzo dziękujemy
nie martw się w chłopami to czasem tak bywa, mój też typ pracoholika za darmo
violu no właśnie jeśli chodzi o spacerówki to wcale nie wszystkie są takie same, ja to przerabiałam, więc wiem, że szerokość nie jest standardowa, w niektórych Tadzik siedział jak sardynka i w zimie to np. w kurtce w ogóle by nie wszedł, a inne były całkiem szerokie
a patrząc na Milenkę na tej fotce, to mi się wydaje, że nieco ciasno i trochę ta barierka dziwnie wysoko
na szczęście to wózeczek tylko na chwilkę, więc nie ma co żałować
madziorka super, że wesele było udane i poszaleliście, a synek był grzeczny i nie rozrabiał dziadkom za bardzo
ale Łódź wcale nie wydaje mi się aż taka ponura jak piszesz, a może to kwestia przyzwyczajenia
choć faktycznie porównując do Krakowa to trochę smutne miasto z wyglądu, ale nie ma się co dziwić w końcu to miasto słynie raczej z wyrobów ubranek niż zabytków
i tak na przestrzeni 15 lat (od kiedy pierwszy raz tam byłam) widzę ogromny postęp w dziedzinie "estetyki"
ale więcej to chyba może powiedzieć na ten temat Kinga przecież
z tym basenikiem to niezły numer
fajnie, że synuś ma charakterek, pewnie po mamusi
ale fajnie byliście ubrani, pod kolor :ico_brawa_01:
sylwio też jak dziewczyny polecam lekarza, ale słyszałam, że pokarm może być jeszcze do 6 miesięcy po porodzie, a czasem nawet i dłużej (i to może nagle się pojawić np. pod wpływem emocji mamy na dzidzię)
anulaf nie wiem jak cię pocieszyć, może troszkę słodyczy :ico_tort:
:ico_pocieszyciel:
ale powiem ci, że każdy z nas ma jakieś mniejsze czy większe problemy z którymi się boryka, trzeba je przetrwać, bo to nas umacnia
a my tu jesteśmy dla ciebie, jeśli możemy jakoś pomóc, to pisz
najważniejsze, że dzieciaki zdrowe i cudnie się rozwijają i sprawiają ci ogromną radość
uleńko nie przejmuj się, już wkrótce mężuś będzie przesiadywał przy nowym autkiem pod garażem i będzie uczył Pawełka prowadzenia nowego pojazdu :ico_oczko:
justynko wymioty? niestrawność czy :ico_ciezarowka: ?
kurcze, to u was strasznie długo na te paszporty trzeba czekać, u nas 30 dni i jest
ja też jak patrzę na fotkę Wiki w paszporcie to mi się śmiać chce, bo wydali nam na 10 lat, a ona na fotce ma z 6 miesięcy, w odprawie to patrzą zszokowani :ico_szoking:
a ja to tej relacji z wakacji chyba nie zdam, bo jakoś weny mi brakuje, dziś większość dnia w pracy byłam, a jutro powtórka
może jakąś fotkę uda mi się jeszcze wkleić
[ Dodano: 2008-06-30, 23:18 ]
to jest nieudane, bo jakoś mój chłopina aparat głupio ustawił, a ja nie zauważyłam, ale wyszedł w sumie fajny efekt i je zostawiłam

tutaj na "molo"

z nową koleżanką Zosią

a tu moi z genialnym pomysłem wykopywania dołów