27 lip 2007, 22:29
Witam!
Nie było mnie, bo net mi nawalił i dopiero godzinę temu mąż i mój tata zdołali naprawić …
Biorę się za czytanie …ufff…trochę tego jest …
Iza – SZOK – jak mógł Cię tak Oskar potraktować… masakra, o co mu chodzi tak w ogóle …Przez kolano i lać po dupce ile wlezie, może takie zachowanie i głupoty mu z głowy trzeba wybić?!
Czy on myśli, że kwiatuszki załatwią sprawę, macie problem a w sumie to on ma ..trzeba go załatwić wspólnie, bo inaczej nie dacie rady …trudna sprawa…
arcia GRATULACJE Z OKAZJI ZĄBKA
Mój Wojtuś bardzo ładnie trzyma się już w „pionie” siedzi tez już dość ładnie, ale przytrzymywany. Przekręca się z brzuszka na plecki i z pleców na brzuś … Ale najfajniej jest, że już nie musze zmieniać mu pozycji raz na jeden boczek raz na drugi czy na plecy- bo robi to już sam- umie zmienić swoją pozycje, tak jak mu jest wygodnie!!!!
Dorotko Brawo, brawo .. GRATULACJE … Pierwszy ząbek już na świecie !!
Mamcia Oj nieładnie tak krytykować … nie ładnie! Jeśli Hekkate chce sobie takie foteczki pstrykać to ma prawo … A tak na marginesie … Ja nawet nie zwróciłam uwagi, że te zdjęcia są jakieś niestosowane.. Mi się podobają … I nie wiedze w nich nic złego!
Uśmiechnij się.. Nie złość, Przecież nikt nic złego nie robi, nie męczy i nie znęca sie! Tylko się nie pokłóćcie moje kochane… Proszę, nie złośccie się!
Dorota, Karolas Bardzo się cieszę, że udało się Wasze spotkanie! Zdjęcia cudowne!
Magdzinka Oj oj ..jak ładnie Twoja córeczka siedzi …Jestem w szoku, pozytywnym, śliczne!
Qunick, Hekkate No widze, że i tutaj wyszło co wyjść miało … Cieszę się, że chociaż kilka z nas się może spotkać!
Mamcia Nie poznaje cię, co cię ugryzło? Dlaczego się aż tak zmieniłaś? Nigdy nikt się tutaj nie kłócił i nie prowokował do tego innych … Proszę, przestań! Zasmuciłaś mnie tym bardzo, nie podoba mi się Twoje zachowanie!
Przywitałaś nas wszystkich „bardzo ładnie” a w szczególności Hekkate!
Tęskniłam za Wami!