witam i ja .... moj Hubert .... dokazuje 1,5 godziny - nie dłuzej cyc i spanie góra 40 min znowu cyc i znowu 1,5 godziny ...je z 15 min .... wiec dlugo - na noc je ok. 20 .... padam ze zmeczenia .. bo wez wymyslaj takiemu szkrabowi zajecie - jak on taki nie kumaty .....ani sie zdrzemac ... eee ..
nie pamietam co kto pisał ... bedzie tak chaotycznie jak wpadnie do głowy to bedzie :-D
masumi - belfrze jeden!! yhyhhy trzymam kciuki
- jezeli chodzi o fotlik .. tylko w foteliku - dzieciom jest WYGODNIE! - nasze odczucia - bez sensu - zostały zaprojektowane - nie z głowy tylko poprzedzone badaniami ! jezeli chodzi o główke juz pisałam - my mamy takie jakby kółko dookoła szyjki i główka wtedy tak nie leci - a jak brak - podłożyć dwie zwinięte w rulon pieluchy tetrowe z jedej i drugiej strony .. i upewnić się , że się ma wkładkę dla niemowlaka- noworodka!
co do nosidełka .. ja tez niepewnie - wszyscy pediatrzy i rechabilitanci - odradzja - dopóki dziecko główki nie trzyma ..sama niewiem - ja tez jestm za chusta .. czekam na wypłate i bede kupowac ..
Ewcik- zdjedia z wyjazdu super
Doris - grunt ze sie gdzies ruszyłas :ico_brawa_01: siedzenie w domu ... nie ...
zborra, jak to nie wolno sie kąpać ??? a to czemu?? moje kolezanki ( te co nurkują - właziły do wody kazda .. ja zreszta tez niedługo zamierzam .. - jak sie wcisne w swoj skafander :-D hyhyhyh - Hubcio do taty nad jeziorem a mama pod wode !! wolałabym nad ciepłe morze ... ale mój chłop bojazliwy ....a obiecał ..eeee..
kulka - tego basenu zazdroszcze ... małego wkładałas do wody??? bo ja tak czyutam i czyutam ..i chyba pojedziemy do OBI i zakupimy taki rozkładany i na taras .. i bede dupsko moczyc ! ha! tylko czy młodego moge włozyc?? jak sie juz nagrzeje woda ? chyba tak? bo ostatnio rozgladałam sie za nauka pływania dla niemowlat i jest pare szkólek - od 9 tygodnia .. hmm ..
jagodka24, - mój tez sie czasdami zakrztusza ..ale nie tak.. tez teraz zasliniony - łapka w buzi .. tylko babelki robi ..
Glizdunia- co do ciszków .. mój ..już 74 bedzie .... bo 68 robi sie za małe :ico_szoking: co to bedzie :-D
jak ubieracie maluchy na noc? bo mój sie rozkopuje - wszystko co lezy na nogach jest ZŁE!! :-D wię ja go w śpiochy na noc dalej ..ale takie upały?? nawet jak okna pootwierane na noc.. tylko mu rozpinam pare guzików - zeby przewiew był :ico_haha_01:
ja juz nie moge z tym moim synalem - juz sie budzi ..pospał 30 min!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co zrobic zeby go przestawic?????? i znowu cyc bedzie!!! bo inaczej ryk! rany .......
[ Dodano: 2007-07-17, 15:54 ]
sie rozmarzyłam .. to wam pokaze :-D
ach....