OJJJ wielkie sorki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Nie było mnie tyle czasu bo mi kąp padł dopiero mi zrobił kolega , a ze mój mąż nie kozysta z kapa w domu to mu nie zalezało.
Nie wiem czy nadrobie zaległości z czytaniem jak na razie pszeczytałm tylko bierzące Wybaczycie mi jak nie doczytam reszty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_placzek: :ico_placzek:
U nas ok Kamilek zdrowy ja tez nie narzekam na brak zajęć Kamil to prawdziwy łobuz jak czegoś mu nie daje to wymusz płaczem i histerią :ico_olaboga: :ico_olaboga: co to bedzie potem mam nadzieje ze się oduczy!!! Ja oczywiście twarda jestem tłumacze itd ale nie ulegam, serce mi sie czasem kraja ale no co potem wejdzie mi na głowe jak Dominiczek z wczorajszego odcinka Supe Niani ogladałyście ???? :ico_szoking: Masakra!!!
Kamcio narazie nie chodzi jeszcze sam czy mamy już zdolniachy w naszym gronie doczytałam ze Miruś Jolci cos tam prubuje brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Zaległe stolat dla solenizantów!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Jeszcze raz prosze o wybaczenie kochane tak mi was brakowało!!!!!!!!! :ico_noniewiem: :ico_placzek: :ico_placzek:
Wkleje fotek troszke !!!!
Jola foty Twoje super!!!
To moi mężczyżni!!!

To jakaś fota tej nowej spacerówki moze nie jest dobra ale cos tam widac!!

Kamcio w wózeczku przed spaniem!!

A takie miny robi mój synek do zdięcia!!! :ico_noniewiem:

A to ja z moim wielkim psem który jak tylko ma okazje ładuje się na kolanka!!!
[ Dodano: 2008-11-17, 17:25 ]
I jeszce jedno wielkiego Bydlaka!!
[ Dodano: 2008-11-17, 17:30 ]
A kiedyś pokazywałyscie taki skuterek do chodzenia ja zamówiłam coś takiego dla Kamilak na roczek!!
http://www.ceneo.pl/507748