czesc dziewczyny witam sie i jaa w zasadzie my bo mały maruda siedzi mi na kolanach. taki maruda ostatnio ze szok :ico_szoking: chyba te 3mu dokuczaja. u nas nocka masakra i to któras z rzedu pobudka co 1h nie wiem co sie dzieje. :ico_olaboga:
niepisałam wam dzieki za opinie o zdieciach i za ciepłe przyjecie ponownie. sto lat dla Gabiego :ico_tort: :ico_tort: u nas mrozu nie było ale wasze foty super.
Majunia dzisiaj spala bardzo ladnie budzila sie o 1 i 4 i przed 7 wstala zaraz bedziemy jesc sniadanko i z pieskiem na spacerek musimy isc
brawa dal Majeczki za spanko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wysypka Niusi zeszła juz zupełnie, ma jeszcze tylko takie plamki na buźce, ale myślę że to też za chwilę minie.
No to slicznie duzo zdrówka!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja na urodzinki tez cos "myslacego" musze poszukac.... tez mysle ze "wejdzie na wlasnych nogach" w Nowy Rok....
Ja też mam nadzieje ze Kamilek juz bedzie sam chodził , ale on to jest leniuszek ostatnio nawet za raczke nie chce mu sie chodzic odrazu na pupe!!Dal tego zamówiłam ten chodzik , ale kurcze właśnie dostałam meila ze w tym sklepie gdzie zamawiałam nie ma go musze gdzies indziej zamówic.
I my się witamy Ulek dzisiaj ładnie spała, jedna pobudka o 2, wzięłam ja do łóżka, potem obudziła się o 6, dałam jej herbatkę i spałyśmy do 8:15. Więc się nawet wyspałam
No brawa dla Ulci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kurcze to widze ze tylko u nas tak cienko ze spaniem!!!
A tak a propo to Kamil juz spi mi w dzien tylko raz zasypia mi na rekach przy kaszce o 12 potem kłade go do łóżeczka i spi 2h tak slodko to wyglonda jak zasnie na rekach :ico_placzek: aż mi sie łezka kreci w oczku tak kocham tego mojego baka!!!
u nas też super pogoda, słoneczna ale mroźno bardzo. Poleciałam dzisiaj z aparatem na dwór zdjęcie mrozowi zrobić (o 9-tej) bardzo lubię robić takie foteczki, szczególnie makro (to nic że aparat taki sobie, bez zbliżeń jest ok )
zaraz wrzucę foteczki
Kurcze super te foty ślicznie wyglonda ten szron!!! :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Że o tej porze to czekałyśmy która pierwsza, jak będą wyglądały nasze maluszki, że już nie możemy sie doczekać porodu itd.......
Też o tym myślałam a już tym bardziej jak mój mi ostatnio powiedziała ze chce mieć drugie dzieciatko i to juz całkiem nie długo :ico_puknij: powiedział mi ze jak Kamilek skończy 2 latka zaczniemy znowu sie starac .Ciekawe jak to teraz nam pujdzie czy tez tak cieżko jak teraz!! :ico_puknij: :ico_placzek:
Ok uciekam narazie. a dostałam wreszczie ten kombinezon z Qella sliczny tylko ........... :ico_olaboga: :ico_olaboga: za duzy na przyszły roku chyba!!!!! Znowu posłuchałam męża :ico_zly: :ico_zly: