Dzien dobry!!! :):
Unas kolejny pieknydzien-w koncu mamypolska-zlota-jesien. Cudo. Wczoraj bylismynad wielkim stawem na spacerze w samych bluzach! Dawno tak nie bylo... Karmilismy kaczki, zrywalismy kwiatki i zbieralismy kolorowe liscie.
Wczoraj byldzien spiocha.. Wstalismy przed 10- przez naszego malego spiocha! Potem od 13 do 16 chlopcy ucieli sobie dłuuuuugą drzemkę, a ja was czytalam i nie wiem czyw koncu wyslalam posta czy mi go wcielo. Noale dzis nadrabiam.
Po poludniu smignelismy na zakupki,w markecie spotkalismy sie ze znajomymi i razem wrocilismy do domku -poimprezowac:): Misiek szalal, bo dostal nowe zabaeczki od nich, a my pilismy piwko, winko i pozeralismy bagietki z serami - bo uparlam sie i zrobilam deche serów + winogrona.. mmmm... pycha.
Mis sie popisywal,robil akuku, rzucał w nas pluszowa wielka piłką do nogi i gadał jak najety - gwiazda wieczoru :): Padl przed 22.. A my jeszcze godzinke drinkowalismy. Suuuuper.
A dzis trzeci dzien balowania-tyle ze dzis na calego - mama przyjezdza pilnowac Malucha,a my smigamy - najpierw ja sie umowilam z psiapsiola na pogaduchyw kawiarni.. A potem zostajemyna starówce i idziemy do mojej knajpkina balety i drinkowanie! hihi :): Dawno nie tupałam nozka, wiec jestem cala podekscytowana.
Teraz Misio oglada Noddyego na Minimini, Duzy oddal motor do naprawy na 3 h iposzedl na shopping dla siebie :): wykopałam go,zeby kupil sobie cos fajnego, bo on to na ciuchach dla siebie oszczedza jak moze :-)
Ja czekam az Krzys pojdzie lulu, wezme prysznic izrobie sie na bostwo :-)
Kamilko - suuuper te zdjecia z przebieranej balangi! Ja sie nie moge doczekac imprezy Halloween u mnie w pracy -ale bedzie szalenstwo! I mysle ze podobnie sie skonczy, jak uCiebie :): Sexi diablica z Ciebie!
Frydza- ajjjj zazdroszcze remontu. My jeszcze gnieciemysie w mieszkaniumamci, gdzie brakuje miejsca na wszystko.. Pudla pudelka,szafki,szafeczki, wszystko zmielone, pogniecione i feee. Nic nie mozna znalezc. Czekam juz na urządzanie swojego!!!
Madziorka- JEEEEE!!!! Wraca Madziorka!!! Kobieto pisz o zdobyczach shoppingowych ipokazuj cudenka angielskie dla Lelka. Maloteraz piszesz o zakupkach, a to przeciez nieodzowna czesc Ciebie! Szalona:*
I super ze jestu Ciebie siostra-- pewnie we dwie to jestescie nie do przegadania i wesolo macie teraz w domciu. Korzystaj! A wlasnie - jak Adas? w PL?
Aniu- aaale fajna z Ciebie banka-wstanka. Juz zaraz bedziesz miała dwa Bąbelki!Super! A jaki wozek kupujesz? Taki podwojny - gondola + spacerowka? Widzialam duzo takichna moim osiedlu - suiper ze takie ttandemy wymyslili!
Bewu - ojjj.. oprycha szybko minie, najwazniejsze ze zwalczacie chorobsko ijestescie na finiszu! No i ciekawe kiedy i co sie okaze po usg - chlopak, czy dziewuszka druga :):
Agniecha- podziwiam cyckowanie do tego czasu- dobrze ze masz tyle samozaaparcia ze zaczynasz juz odstawiac. Oby Tomus szybko sie przestawil :):
Asiula- Emi pewnie ma teraz jakas faze nie-lubienia lozeczka. Misiek tez tak mial. Trwalo chyba tydzien, albo cos kolo tego... I z zasypianiem byl dramat. Ale wszystko wrocilo do normuy. Najwazniejsze- nie dac sie zterroryzowac :):
Ufff.. Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam.LEce do Gnoma- cos cicho siedzi... Zaraz go wrzuce do lozeczka i doprowadze sie do stanuu zywalnosci - bo juz pozno... hoho!!!
[ Dodano: 2008-10-10, 12:09 ]
A!
Kamilko - łóżeczko mamy coneco - dokladnie takie jak na tejaukcji - noiza tyle samo - zielone :
http://www.allegro.pl/item448458002_loz ... venus.html
świetna sprawa :)
[ Dodano: 2008-10-10, 12:27 ]
Jejku, Dziewuchy... ja juz bym chciala Swieta.. Mysle o robieniuprezentow, otym gdzie kupic ostrokrzew i jak wszystko upiekszyc, zeby bylo cudnie. Nie wiem cokupic Miskowi, co Duzemu.. co reszcie.. achh... rozmarzylam sie.
Ale mam dla bratanka Duzego juz upatrzony prezent- jest okrutnym niejadkiem, ma 6 lat i lubi sie wymadrzac..wiec kupie mu ksiazke kucharska kubusia puchatka- zeby sam cos majstrowal- to z apetytem bedzie wcinał :-)