hej
u nas super weekend :-D aż mnie radość rozpiera :-D :-D :-D
od tygodnia Nell nie podjada w nocy :ico_brawa_01: jak zje o 20 to potem o 8 :-D chodź w nocy się budzi (oczywiście ząbki)
W piątek : Nelluś potrafiła ustać sama 5 sek :ico_brawa_01:
w sobote : przebił jej się ząbek (górna prawa jedynka ) czyli ma już 3 :ico_brawa_01:
w niedzielę : zaczęła raczkować !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla mnie to jest największa radość
No i oczywiście co by nie było nagrała i wpis zrobiłam :-D
Blanka26, :ico_olaboga: biedna Oleńka
niech już odczepia się od was te choróbska :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
precz dziady jedne :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek:
co do aparatu to powiem ci , że i u nas już się psuje jak napstrykam 200 zdjęć to w miarę ujdzie z 60-50szt , wyświetlacz nie działa, co 2 zdjęcie to zamazane , zamglone lub ze szklanymi oczami , więc i nas czeka kupno
co do tego , że Mateuszek nie siedzi, to wiesz jak widzisz, że coś jest nie tak lub cię to martwi to radzę dla świętego spokoju iśc do fizjoterapeuty, mnie martwiło jak Nell miala ponad 5mc prawie 6 i nie umiała się na boki przekręcać, no i jedna wizyta u fizjoterapeuty pomogła, pokazał jak ćwiczyć, powiedział, że ma słabe te mięśnie boczne i już po tygodniu sama się przekręcała (po tych ćwiczeniach)
Tynusz no to ty sie super wysypiasz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Agnieszka no drobniutki Stefan jest, aż mi się przypomina Michael , że taki był na 8mc miał 8400g i 71,5cm :-) i tez był taki drobniutki i łysy :-)
no i stawiam imieninowe