u nas też chlapanie :ico_oczko:Kupiłam mu dzisiaj fotelik kąpielowy i zamierzam wykąpać w naszej wannie, bo jak kąpię go w pokoju, to strasznie chlapie :ico_oczko:
a co to za fotelik?

i chyba dla mnie nawet lepiej bo wiem ile zje i wiem,że się naje bo z cycem to co godzinę do niej latałam :ico_sorki: z Hanią byłam bardziej wytrwała w karmieniu piersią a teraz jakoś bardziej chcę szybciej je skończyć :ico_wstydzioch:Aniu, ja też uważam, że mleczka masz mniej przez dokarmianie. Może się też tak stać, że Milenka zupełnie odrzuci cycusia, bo z butli jej lepiej leci

Może dlatego, że teraz masz dwójkę dzieci którymi musisz się zająć i już nie możesz się tak Milence oddawać bezgranicznie jak to było z Hanią. Karmienie z butelki też może być wspaniałą chwilą dla Was obu, najważniejsze jak dziecko i mama są szczęśliwe :-)z Hanią byłam bardziej wytrwała w karmieniu piersią a teraz jakoś bardziej chcę szybciej je skończyć :ico_wstydzioch:

u nas podobnie, przy Poli było zupełnie inaczej, głównie o czas chodzi, ale u nas się z karmieniem normuje, takze nie jest to aż tak uciazliwe, ale powolutku mysle nad wprowadzeniem Liwii mm po kąpieli, ale to za jakiś czas.z Hanią to mogłam cały dzień leżeć i karmić co godzinę bo z nią było podobnie i jakoś mniej obowiązków a teraz ciągle coś jest do zrobienia,Hania też chce się popieścić,już nawet wpadła na pomysł żeby jej też dać cycka do jedzenia
taka plastikowa wyprofilowana wkłada-przynajmniej ja takie cos parę dni temu kupiłam, no i d....a, mała sie rozryczała jak ja wsadziliśmy i od tego czasu płacze w kąpieli, jednak czuje sie pewniej jak sie ja trzyma.a co to za fotelik
racja :-) :ico_sorki:a na butli to żadna na tym nie straci

Zgadzam się :-)a na butli to żadna na tym nie straci :ico_sorki:
Trzymam kciuki by Mała jak najszybciej się nauczyła :-) Masz rację taki płacz jest okropny, od razu chce się lecieć do dziecka i przytulić!U nas od dziś nauka samodzielnego zasypiania po kąpieli, mała usnęła po dwóch moich wejściach, czyli jakichś 15 min.płaczu jeszcze trochę i bym nie wytrzymała , straszny był ten płacz :ico_placzek: , zobaczymy jak będzie jutro :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość