cześć :-)
upał już od rana i straszne wiatrzysko u nas :ico_sorki: Krzysiu śpi, ja zaraz idę wysuszyć sobie włosy, jak wstanie, to na zakupy pójdziemy, bo mąż do pracy pojechał.
Ania jak Krzysiu wisiał mi na cycku, to też marzyłam o tym, żeby jak najszybciej zakończyć karmienie, a teraz trochę mi żal, że już nie karmię :ico_noniewiem: Nie wiem czemu w szpitalu dostałam jedną paczkę, przy wypisie widziałam, że wszystkie inne babeczki miały dwie, ja dostałam tylko różową. Leżaczek do kąpieli taki zwykły plastikowy za 10zł :ico_oczko:
Koroneczka bliźniaczki same się karmią :ico_haha_01: przynajmniej jedzą obie na raz, chociaż wszędzie czytałam, żeby nie pozwalać jeść dziecku samemu z butelki.
NOWA taki płac jest okropny, ale zobaczysz, że z każdym dniem będzie lepiej, tylko nie możesz ustąpić :ico_sorki: jak Liwka bardzo mocno będzie płakała, to weź ją chwilkę na ręce i uspokój, ale zaraz po tym odłóż do łóżeczka. Krzysiu zasypia sam, nie mam z nim żadnych problemów, a na początku też był płacz. Krzysiowi kąpiel w foteliku akurat bardzo się spodobała.
Emilia trzymam kciuki, żeby Marcel nie płakał już w przedszkolu.