30 paź 2011, 18:32
cześć :-)
dzisiaj nocka już nie taka fajna jak wczoraj, ale też bez tragedii. Teraz przez tą zmianę czasu Krzysiu pewnie wcześniej pójdzie spać :ico_noniewiem:
Ania współczuję bólu zęba :ico_sorki: jak się daje żółtko to wtedy już bez mięska?
NOWA nie wiem jeszcze kiedy mąż wyjedzie i czy w ogóle na 100%, jest to bardzo prawdopodobne, ale jeszcze nie pewne, trwają ustalenia. Jak wszytko wypali i faktycznie będą takie fajne zarobki, to pójdę na wychowawczy :-D Liwka biedna męczy się z tymi kupkami :ico_sorki: a rozmawiałaś o tym z pediatrą? Pola też problemy brzuszkowe biedulka :ico_sorki:
Murchinson życzyłabym sobie takich pobudek jak u Ciebie :ico_oczko: Chyba tyko Mateuszek tak ładnie śpi.
Emilia a widać już coś te górne jedynki? U nas nic nie widać, dziąsła nie są rozpulchnione, ale widzę, że go bolą, bo łapkę wkłada nerwowo do buźki i zaraz płacze
:ico_sorki:
Nie wiem czy Viburcolu nie zacząć dawać 2x, bo teraz tylko na noc dostaje, a w dzień doraźnie Dentinox albo Camilia ale ze słabym efektem.
A zapytam Was jeszcze o kupki, czy u Waszych maluchów są zawsze mniej więcej takie same czy różne? U nas czasem bardzo zbita, innym razem jak musztarda francuska, a jeszcze innym bardzo wodnista i to jednego dnia potrafią tak być, każda inna :ico_noniewiem:
Kupiłam wczoraj mydełko do odplamiania Dr.Beckmann-rewelacja! Po chwili nawet plamy z marchwi i to zaschnięte schodzą :ico_brawa_01: