zabezpieczacie się
tylko prezerwatywy. Nie chce tabletek, bo zanim trafie na takie, które bedą mi pasowały to zrobi się ze mnie szafa trzydrzwiowa :ico_zly: , mam skłonności do tycia i się boję :ico_sorki: . Po urodzeniu Oliwci też używaliśmy gumek, i dodatkowo uważaliśmy , no i wpadki nie było :ico_noniewiem: , teraz też zaryzykuję :ico_sorki: . na dniach mam iść na kontrolę po zrobionej nadżerce do gina to się zapytam jakie jeszcze inne metody antykoncepcji mi proponuje, zastanawiałam się nad plastrami, ale czy są aż tak skuteczne? :ico_noniewiem:
Jeśli chodzi o spiralę, to ja bym jej sobie nie założyła, bo słyszałam (choć nie wiem ile w tym prawdy :ico_noniewiem: )że jedna kobietka sobie to założyła i tak czy siak zaszła w ciążę i jak się potem okazało to ta spirala wkręciła się gdzieś tam w dziecko i było problem :ico_olaboga: .
Mój mężuś był dziś w nocy rozwozić jakieś weselicho, i wrócił o 6 rano, dam mu jeszcze pospac do 12 i go budze, bo na zakupki chcę dziś jechać, bo w lodówce echo :ico_szoking: . Ale tak mi sie nie chce bo leje i leje :ico_olaboga: , jak myślicie będzie w tym roku jeszcze lato? Pytam bo mamy zaplanowany wyjazd w góry 25 i mam nadzieje, ze pogoda nam dopisze :ico_sorki:
Aha i zapomniałam Wam jeszcze napisać co mój mały skarb wyprawia :ico_haha_01: , normalnie szalony i ogromnie ruchliwy chłopak z niego :ico_olaboga: . Jak go polożę w macie to raz z pleców na brzuch, z brzucha na plecy :ico_olaboga: i to w takim tempie potrafi się majgać, że strach go na chwilkę zostawić. A jak go wlożę do łóżeczka i np nakręcę karuzelę to tak wariuje, że ostatnio rozkompletował karuzelę pociągając za nią, poodwiązywał ochraniacze przy łóżeczku, i nawet ostatnio złapał za szczebelki i tak się podciągnął że uklęnoł na kolana :ico_szoking: , okropnie się wystraszyłam i do niego dobiegłam, bo z klęczka to już nie potrafił wrócić do normalnej pozycji :ico_haha_01: . Normalnie jak nie śpi to nie jestem w stanie nic przy nim zrobić :ico_olaboga: , a ja mam jutro egz z teorii na prawko i pewnie go zawale, bo brak czasu na naukę :ico_olaboga:
[ Dodano: 03-07-2011, 10:47 ]
Gaga widać w tym samym czasie posta pisałyśmy :ico_haha_01:
Po południu sadziłam kwiatki,
super moment na kwiatki przed deszczem :ico_brawa_01:
Nie chcę już brać absolutnie żadnych hormonów, bo ich skutki uboczne ujawniają się dopiero po wielu latach.
dokładnie tak uważam :ico_sorki:
nazywa się Pearly, jest to komputer cyklu. Ewentualnie na jego droższą wersję Lady Comp
a ile to kosztuje? i jak to działa?