Gaga dzięki za linki. Na forum sobie wejde jak małego uśpie, a zdjęcia już oglądałam :ico_sorki: Widze, że bardzo w taki nowoczesnym stylu urządziliście domek :ico_brawa_01: , ślicznie, boardzo mi się podoba, a zwłaszcza to, ze wszędzie masz ta dużo miejsca :ico_brawa_01: . Kuchnia super, całkiem podobna do kuchni mojej siorki, ona też tak ma dużo przestrzeni w domciu :ico_sorki: . My mamy domek po dziadkach mojego P (zresztą jesze z nami mieszkają, zostawiliśmy im dwa pomieszczenia na dole). Mieszkamy tu od 5 lat i tak powolutku remontujemy :ico_sorki: . Domek całkiem spory i murowany, nie tak jak dawniej były drewniane, więc na chwile obecną domek całkiem fajnie wygląda :ico_brawa_01: . Zrobiliśmy sobie poddasze, na którym mamy sypialnie i pokoik dla Oliwci, jak mały dorośnie to mamy zamiar zrobić małą zmiane, czyli z sypialni przerobić malemu pokoik, a sami będziemy mieś sypialnie na dole :ico_brawa_01: , dzieci będą razem na poddaszu. Zazdroszcze takiego nowego domku :ico_sorki: , no ale cóż ciesze się, że mam to co mam :ico_sorki: .
może chłopcy tacy energiczni :ico_brawa_01: , choć pewnie na to też reguły nie ma :ico_noniewiem:to mi się obaj "ruchowcy" trafili
Gaga powiedz mi jeszcze czy ta blondyneczka to Ty? Jakoś nigdy nam się tu na forum nie ujawniałaś :ico_noniewiem: .
Ja jestem załamana, bo wczoraj była u mnie fryzjerka, i kazałam jej zrobić coś co mnie troszke odmieni, bo znudziłam mi się ciągle taka sama fryzurka, więc mi zmieniła kolorek i jakoś ścięła, no i nie wiem,może to kwestia przyzwyczajenia, ale jak narazie unikam lusterek :ico_placzek: , choć koleżanka wczoraj też u mnie była i twierdzi, że bardzo ładnie wyglądam :ico_noniewiem: .