hej dziewczyny :)
Gwona, ojej biedactwo :ico_sorki: a ten lek strasznie drogi :ico_szoking: tabogucka, hmm... jesli lekarz mowi ze ma czas to zacznie niedlugo chodzic pewnie nie przejmuj sie :ico_sorki: :ico_sorki:
U nas pogoda okropna,wczoraj szczepienie mała wazy cos troche ponad 10kg,krzyknela raz tylko dala sie badac i duzo rozmawiala po swojemu ze wszystkimi :-D
Śmiga juz wszedzie sama wchodzi tylko na podworko boje sie ja puszczac sama bo kamyki sa zaraz sie pościera całą :-)
Ja znow sie cos gorzej czuje ta druga ciaza bardziej meczaca jest,bo nic nie tyje a brzuszek powolutko rosnie a ja jem same warzywa i od czasu do czasu miesko jakies i chinola hihi :-D
[ Dodano: 16-05-2012, 13:31 ]
ja tez kupilam malej elmex ale jak ja mam je to dac przeciez ona nie wyplucze sobie i nie wupluje tej wody w buzi :ico_noniewiem: nie wiem chyba gapa jestem he he :ico_wstydzioch: nigdy takiemu malemu dziecku nie mylam ząbków to nie wiem :ico_wstydzioch:
[ Dodano: 16-05-2012, 13:34 ]
tabogucka ze paraliż nog?? no ja tez bym na Twoim miejscu za pewne sie martwila no ale trzeba czekac ,a chodzi kolo mebli juz???