Hej dziewczyny :-)
Ja tak tylko na chwilkę między kolacją,a kąpaniem :ico_haha_02:
aneta11, śliczne zdjęcie w podpisie !!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: laseczka z Ciebie super !! :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Figura marzenie :ico_noniewiem:
NowaSejana, oby Marcelinka łagodnie przeszła wyrzynanie się reszty ząbków :ico_sorki: :ico_sorki:
Martyś ma 15 i ostatnia trójka się przebija :-)
tabogucka, a Szymuś rusza normalnie nóżkami ? Staje ?
Ja bym się na razie nie martwiła,bo dziecko ma czas do 18 miesiąca,żeby zacząć chodzić. Córka mojej szwagierki nawet nie próbowała chodzić i najlepiej jej było na siedząco lub na czworaka i przeszła swoje pierwsze kroczki mając właśnie 18 miesięcy.
A kiedy idziecie na jakieś badania tych guzków ? Będą mu jakieś robić tam u Was czy dopiero w pl ?
magda1614, spóźnione życzenia dla synka z okazji 10 urodzin !!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Jak tam czółko Filipka ?
My jeszcze nie myjemy ząbków ale chyba by wypadało :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
We wtorek byłam na szczepieniu z dziewczynami. Karolka miała szczepionkę do picia,a drugą w ramie i nawet nie było tak źle, może dlatego,że był z nią M.,a Martyś nie zapłakała nawet, więc spoko :-D Popłakała tylko troszkę jak zobaczyła pielęgniarkę :ico_oczko: Jak bym poszła sama to pewnie by gorzej było ale na szczęście już po.
Dziewczyny nie miały gorączki ani nawet je rączki nie bolały :-)
Karolcia ma 112cm i 17,8kg,a Martynka 77cm i 9,2kg :-D
Byłam też z Martynką u ortopedy i powiedział,że już może mieć wkładki do bucików, więc skierował nas na badanie. Zbadali małej stópki i w piątek odebraliśmy wkładki. Doktor tez polecił,żeby kupić buciki profilaktyczne, włożyć tam wkładki i żeby sobie w tym chodziła po domku,a na polko zwykłe butki.
Takie kupiliśmy:
[ Dodano: 20-05-2012, 21:45 ]
Chciałam jeszcze coś popisać ale dziewczyny tak wariują,że chyba zaraz dom przewrócą do góry nogami :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Zabieram je do kąpania i do spanka.
Pa :ico_papa: