odliczamy od nowa
6dni...niecale...bo we wtorek leca rano i juz o 7 musza wyjsc z domu :ico_sorki:
dzis powoli sobie zaczelam ogaraniac kuchnie ...siostra widziala wiec wie ze jestem wsciekla :ico_zly: a mi ciut lepiej bo rano wstane zrobic kawke i bede miala czysto...a wtedy toprzyjemniej i lepiej dzien sie zaczyna :ico_brawa_01:
[ Dodano: 28-06-2011, 22:46 ]
mówisz alergia
sama nie wiem takie dziwne wypryski ...A moze to od nadmiaru tej herbatki laktacyjnej???nie wiem ale wyglada to nieciekawie...poprostu jakbym mialka tradzik na cyckach :ico_wstydzioch:
[ Dodano: 29-06-2011, 09:30 ]
dzien dobry
widze ze tylko ja napastuje ciagle forum... :ico_haha_01:
probowalam odciagnac rano mleko ...dalm malemu jesc z jedengo cyca az drugiego tylo 40 ml mi sie udalo sciagnac...a pijje ciagle ta herabatke Hipp...jednak na mnie nie dziala ...wiec zamowilam znoiw 2 opakowania Lactinatal przez internet... :ico_sorki: po nim moglam i 125ml odciagac... :ico_szoking:
kurcze ile to dni???6 jeszce.... :ico_sorki:
oby szybko zlecialo ...oby pogoda byla ...to moze choc troche nie beda siedziec w domu...siostra mnie wkurza tym ze ona mowi ze np.zabierze talerze po dzieciakach ze stolu zaraz....okey...wiec zawiesza sie na kompie ....a potem usypia a ja wstaje rano ...i one ciagle na stole stoja... :ico_nienie: :ico_zly: :ico_nienie:
strasznie tego nie lubie...