kurcze własnie zauważylam że Lence te plamki wychodzą takze wtedy kiedy je cyca albo np długo macha nóżkami, no tak jakby wychodziły jej przy wysiłku :ico_noniewiem:kkasiaaa, ale on ma tylko przy cysiu. jak ssie... :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2009-02-26, 18:33 ]
a jak wasze dzieci sa ubrane w ciagu dnia?? tzn ile dlugich rekawow?? u mnie zawyczaj bodziaki z dlugim rekawkiem i jakas bluzeczka bawelniana. czy to nie za duzo??
A na nozkach jedne spodenki albo rajstopki. i zawsze skarpetki.
Co do ubioru to my po domku nosimy body z krótkim lub długim rękawem a na to pajacyka, albo bodyz krótkim lub długim rękawkiem na to bluzeczka a na nóżki rajstopki i spodenki , lub zamiast rajstopek i spodenek spioszki.
[ Dodano: 2009-02-28, 18:27 ]
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moja jeszcze tego nie potrafi.: normalnie byłam w szoku, a cieszyłam sie jak dziecko, pierwszy raz moja kruszynka sie przekrecila sama na brzuszek :-)
[ Dodano: 2009-02-28, 18:33 ]
kurcze to faktycznie synuś rośnie jak na drożdżach :-D ale to w końcu facet :-)
Ostatnio czytałam u nas na forum, że dziewczyny z sierpnia 08 zakładają swoim dzieciaczkom ubranka na 74 i one ważą po 7-8kg, a przecież u nas 8 kg to za jakieś 3 tyodnie już bedzie jak nic.. Niezły kocek mi rośnie:-))
Ale z doświadczenia wiem ze często dzieci które szybko przybierały potem stawały w miejscu bo wiadomo zaczynały raczkować , potem chodzić , biegać wiec waga już tak nie leciała w górę.. Mojego brata syn właśnie tak miał szybko róśł i zawsze był duży , ateraz majac 5 lat wyglada jak szczypior taki chudziutki :ico_oczko:
[ Dodano: 2009-02-28, 18:41 ]
Ostatnio mało czasu mam na forum :ico_noniewiem: Wczoraj pół dnia latałam bo wpierw poszliśmy z Oliwką do okulisty a potem przy okazji poszlam obejrzeć sukienki i się przeraziłam bo wypożyczenie u nas kosztuje od 800 zł do tego trzeba dać kaucjępołowę ceny sukienki :ico_noniewiem: a uszycie nowej to koszt najmniej 1500 zł także sama nie wiem co robić :ico_noniewiem: ale coś wymyślę :-)
[ Dodano: 2009-02-28, 18:43 ]
:ico_tort: dla Oliwierka z okazji 3 miesięcy :-)