antynorma, dzieki, byl przepyszny, pieczony ze swoich jaj a nie jakis fermowych, byl zółciutki i puchaty a krem z bitej smietany. A okazalo sie ze potrzebny byl dzem wisniowy. wiec zamiast kupic go w tesco, okazalo sie ze moj tata pootwieral wszelkie sloiki z wisniami i sam smazyl ten dzem :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to sie nazywa poswiecenie dla wnuczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ojej aż mi ślinka cieknie :ico_oczko: :-D musiał być pyszny :-D
[ Dodano: 2009-03-02, 14:37 ]
Witam
Ostatnio nie pisałam bo miałam dołka i na nic nie miałam ochoty, nawet na spacer z Filipkiem :ico_placzek: Ale już mi lepiej więc jestem.
A słuchajcie czy wasze dzieci też już próbują siadać? Mój synek jak jest u mnie na kilankach lub gdzieś indziej jest w pozycji lekko opartej to próbuje się podnosić, a jak daje mu złapać moje palce to się na nich podciąga i trzyma prosto główkę :ico_szoking: Czy to troche nie za wcześnie???Jak tak siedzi to odrazu zaczyna ćwiczyć!
Moja robi identycznie od jakiegoś czasu, ale nie sadzam jeszcze samej bo to za wcześnie , jeszcze ma na to czas :-)