ach te milosci... ale fakt taki ze sporo osob ma problem z NK. Ja nie lubie jak mnie zparasza jakies miasto, albo imie albo jakies inne pierdolki fikcyjne....
ja tez nie cierpie tych wymyslonych kont, ludzie chyba juz z nudow to robia. Ale przyznam, ze odnowiłam kilka bardzo dawnych znajomosci i ciesze sie widzac co slychac u dawno juz nie widzianych osob :-D
Chwalipiety hehe Fajnie ze nasze listopadowe mamy takie ladne - to i dzieciaczki ladne beda wlasciwie to sa juz, i nie ladne ale sliczniuchne!!!
Ale tych mam co wiecej przytyly i nie zrzucily tak szybko tez dzieciaczki piekne!!!
hihi wszystkie mamuski idzieciaczki sa sliczne, a kochanego ciałka nigdy za wiele :-D
No a z tym aparatem to nie wiem, namawiam Marcina zebysmy sprobowali go dac do naprawy, ale on jest uparty i twierdzi, ze z nim nic nie da sie zrobic, jak nawet jeszcze nikt kto sie na tym zna go nie widzial :ico_olaboga:
Dobra robaczek moj juz spi, widac ze juz lepiej sie czuje, jest spokojniejszy i wiecej sie smieje, a jutro czeka nas ostatni zastrzyk i koniec :ico_sorki:
[ Dodano: 2009-01-16, 22:14 ]
A własnie co sie dzieje z ANIA?? dawno jej tu nie było :ico_noniewiem: