Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

31 mar 2010, 21:42

Ewka :ico_brawa_01: za porządki:) ja w tym roku nie sprzątam, nie gotuję:)
Ale Ci zazdroszczę tych przespanych nocy. Milenka chociać tu lepiej śpi jak w domu. Teraz się położę to nakarmię ją na śpiocha i potem się zbudzi ok.2 i może o 6 choć dziś jadła jeszcze 4.30. Dobrze, że to wszystko trwa moment i jest na śpiocha bez przewijania to w miarę wyspana jestem.

Z tymi zębami to na serio. Ostatnio mi ktoś opowiadał, ale to nie kilka zębów na raz tylko chyba wszystkie szły na raz. Dzieciątku buźkę rozsadziło i zmarło biedactwo, ale to było wiele lat temu.

Awatar użytkownika
wiolaw

31 mar 2010, 22:24

witam nocnie

ja jestem ugotowana po dzisiejszym dniu , niedość że więcej klientek to jeszcze Lolo dał czadu na zęby , jak się uraził po południu to wył , bo nie moge tego nazwać płaczem prawie przez godzinę , biedne maleństwo i takie ataki miał trzy razy :ico_noniewiem:

teraz ładnie spi ale nie wiem co mnie czeka w nocy , bo nawet cycus go draznił :ico_noniewiem:

matikasia, widziala fotkę Milenki , jest śliczna ,i ten uśmiech , super pamiąteczka :ico_haha_02:
wieczorkiem pojawil dsie problem z przepuklinka znowu uwiezla
biedne maleństwo musi sie tyle meczyć

magdus81 dobrze że chłopcy juz w domku zdrowieją , to uzyliscie wszyscy szpitala , tylko współczuc , ja byłam z Alą to wiem co to jest

bigottka :ico_brawa_01: za piekne siedzonko Wiki

isia moze lepiej bedzie jak pojedziecie do twoich rodziców , chyba że piotrek cieszy sie z tej zapowiedzianej wizyty , albo może powiedz tesciowej ze to jednak wy do nich przyjedziecie i wtedy ty bedziesz decydować ile czasu spedzicie w ich towarzystwie i jak bedziesz miała dość to wyjdziecie , a jak oni przyjadą do was to bedą siedzieć ci na głowie caly dzień :ico_noniewiem:

Sabcia :ico_sorki: za wytrwałośc po raz setny :ico_oczko:
śliczna foteczka dzieciaczków :ico_haha_02:

kurcze nie pamietam co do kogo miałam jeszcze napisac , nie pamietam tyle tego bylo , moze spojrze jeszcze raz na poprzednie strony , jak Lolo się nie rozbudzi bo juz się kreci

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

31 mar 2010, 22:59

wiolaw, no nie pojedziemy do mnie bo tak ustalilismy, a piotra mama powiedziała to wpadniemy to co miał powiedzieć że nie? rozumiem - ja też bym nie odmówiła
a wole żeby oni juz przyjechali bo przeważnie siedzą 2 max 3 godziny a jak my do nich to minimum 5 :| poza tym tam jest brudno, wszedzie sierść, wielkie bydle (bo psem nazwac tego nie mozna) i napewno by sie piotrek uchlał a ja sama bym sie tarabaniła autobusem do domu z dzieckiem i pijanym chłopem (niestety autko nie na chodzie)
a po za tym Oliwia jest na tyle złośliwa że przeważnie jak jest "ukochana" babcia to śpi :D
juz wole to przeżyć tu niż tam
heh ale sie rozpisałam. dobranoc

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

31 mar 2010, 23:24

hej wszyskim
ale szalejecie, piszecie jak nakręcone
ja dzisiaj sprzątałam cały dzień. Wynajęłam nianię do dzieci żeby mieć możliwość posprzątania...

Awatar użytkownika
Sabcia
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 kwie 2010, 08:29

Stawiam za 5 miesiac Nikoli i Lolka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

wiolaw, dzieki :-D - za kolejny miesiac Lolka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wczoraj dostalam kremy na dupsko rozgrzewajace i zastosowalam je z moimi gacaiami neopronowymi i normalnie szal - ale sie spocilam a dzis kolejny 1 kg mniej oj jak dobrze :-D

Mykam nakarmic mala i z synkiem do szkoly - ona znowu spi jak aniolek a ja ja musze obudzic :ico_placzek: serce mi peknie

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

01 kwie 2010, 08:51

Sabcia wiolaw za 5 miechy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Magda33
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 kwie 2010, 08:55

Witam,

Sabcia,wiolaw :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 5 miesiąc Waszych Dzieciaczków, częstuję się torcikiem :-D

A ja się dziś rano przestraszyłam. Wczoraj wieczorem zauważyłam u Zosi na policzkach krosteczki, chyba jakieś uczulenie i posmarowałam :ico_puknij: maścią elocom, którą przepisała mi kiedyś dla Zosi właśnie na uczulenie lekarka (do której już nie chodzę), dziś rano patrzę na Zosię, a na policzku wielka biała plama :ico_szoking: :ico_placzek: . Szybko umyłam jej buźkę, posmarwałam kremem oilatum i już prawie nic nie widać :ico_noniewiem: a maść od razu wyądowała w koszu na śmieci. Bałam się, że to przebarwienie juz Zosi zostanie.
wieczorkiem pojawil dsie problem z przepuklinka znowu uwiezla mlody tak plakal i lezki mu lecialy jak szalone, biedaczysko moje
bidulek malutki, umęczy się maluszek przez tą przepuklinę :ico_pocieszyciel:
Mlody wazy 7600
pięknie, pięknie, duży chłopczyk
Dzieciątku buźkę rozsadziło i zmarło biedactwo, ale to było wiele lat temu.
o rany, co za historia :ico_olaboga: moja mama mówiła, że ze mną chodziła wtedy do lekarza, bo te 8 zębów na raz też było niebezpieczne, ale nie pamiętam dlaczego
wole żeby oni juz przyjechali bo przeważnie siedzą 2 max 3 godziny a jak my do nich to minimum 5 poza tym tam jest brudno, wszedzie sierść, wielkie bydle (bo psem nazwac tego nie mozna) i napewno by sie piotrek uchlał
to faktycznie leiej żeby oni już przyjechali do Was :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
wiolaw

01 kwie 2010, 09:35

hej , hej
wpadłam tylko na chwilkę postwaić torcika na 5 miech , ale widze że Sabcia mnie uprzedziła :ico_haha_02:

ale i tak stawiam :ico_tort:
dla Niki buziaczki od Lolka - ale parkę mamy pięcio miesięczniaków :ico_oczko:
posmarowałam maścią elocom, którą przepisała mi kiedyś dla Zosi właśnie na uczulenie lekarka
to jest maść sterydowa i nie powinno jej się stosować czesto , jesynie w bardzo konkretnych przypadkach , także dobrze że ją odstawiłaś i że przebarwienie nikło

isiawarszawa, no tak ty sama wiesz , jak będzie najlepiej :ico_oczko:
dzis kolejny 1 kg mniej oj jak dobrze
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dobra uciekam , bo Lolo sobie spi, a na mnie czeka łazienka do posprzatania - jak ja nie libię tego robić , łazienka zmora :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Magda33
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 kwie 2010, 09:56

to jest maść sterydowa i nie powinno jej się stosować czesto
no właśnie teraz już wiem, a ta chora baba przepisała nam na wysypkę. Dobrze, że tylko raz posmarowałam Zosi i to odrobinkę, a nie jakąś ogromną ilością, mam tylko nadzieję, że to przebarwienie zniknie całkiem :ico_placzek: , bo niby mniejsze, ale jednak jeszcze jest... kurcze, tylko oszpeciłam dziecko, mam ochotę przejść się do tej lekarki i coś jej powiedzieć...cieszę się tylko, że zmieniliśmy pediatrę i przychodnię :-)

no nic, ja się biorę za prasowanie i przygotowywanie rzeczy na wyjazd

Awatar użytkownika
wiolaw

01 kwie 2010, 10:36

ja dalej mam łazienkę rozgrzebaną , bo Lolek niestety chce się bawić ale nie zabawkami ale mną :ico_oczko:
ale zaraz babcia pójdzie z nim na spacer, to spokojnie posprzątam :ico_haha_02:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”