witam nocnie
ja jestem ugotowana po dzisiejszym dniu , niedość że więcej klientek to jeszcze Lolo dał czadu na zęby , jak się uraził po południu to wył , bo nie moge tego nazwać płaczem prawie przez godzinę , biedne maleństwo i takie ataki miał trzy razy :ico_noniewiem:
teraz ładnie spi ale nie wiem co mnie czeka w nocy , bo nawet cycus go draznił :ico_noniewiem:
matikasia, widziala fotkę Milenki , jest śliczna ,i ten uśmiech , super pamiąteczka :ico_haha_02:
wieczorkiem pojawil dsie problem z przepuklinka znowu uwiezla
biedne maleństwo musi sie tyle meczyć
magdus81 dobrze że chłopcy juz w domku zdrowieją , to uzyliscie wszyscy szpitala , tylko współczuc , ja byłam z Alą to wiem co to jest
bigottka :ico_brawa_01: za piekne siedzonko Wiki
isia moze lepiej bedzie jak pojedziecie do twoich rodziców , chyba że piotrek cieszy sie z tej zapowiedzianej wizyty , albo może powiedz tesciowej ze to jednak wy do nich przyjedziecie i wtedy ty bedziesz decydować ile czasu spedzicie w ich towarzystwie i jak bedziesz miała dość to wyjdziecie , a jak oni przyjadą do was to bedą siedzieć ci na głowie caly dzień :ico_noniewiem:
Sabcia :ico_sorki: za wytrwałośc po raz setny :ico_oczko:
śliczna foteczka dzieciaczków :ico_haha_02:
kurcze nie pamietam co do kogo miałam jeszcze napisac , nie pamietam tyle tego bylo , moze spojrze jeszcze raz na poprzednie strony , jak Lolo się nie rozbudzi bo juz się kreci