Witam
Magda33 - dobrze ze Zosi przeszło po Oilatum :ico_noniewiem: u nas też zębowy atak Ida tak trze dziasła i ma marude dodatkowo luźne kupki a dziąsła rozpulchnione i mega białe :/ wkładam do lodówki jej gryzaczki smaruje, daje granulki oj namecza sie te nasze ząbkujace szkraby
Bigottka - Wikunia slicznie siedzi :ico_brawa_01:
Ewka82 - biedulek musi sie nacierpiec z ta przepukliną ja sie ciesze ze my to juz mamy za soba
Sabcia - świetne foto w podpisie i jacy sa do siebie podobni :-)
Isia nie chciał Machomet do góry to góra do Machometa przyjdzie :ico_haha_01: czyli swiateczna wizytacja ale moze to lepiej że do ciebie niz ty do nich bo zawsze będziesz na swoim gruncie :-)
matikasia, - Ida nie je w nocy i Niki też nie jadła ale śpi cała noc więc jej nie karmie - moze jakby sie budziła to bym ja karmiła. Kiedys na studiach miałam o tym ze dzieci karmione butelka po 6 miesiacu nie powinny byc karmione w nocy bo tomoze byc przyczyna otyłości i nadwagi - ale nie wiem tak do końca jak z tym jest :ico_noniewiem:
Milenka cudna na tym zdjeciu od fotografa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mati znow sie rozkaszlal
oj biedulek ciagle cos - niech mu szybko przechodzi ten kaszel
Ja dzis dostałam powera i juz prawie wszystko zrobiłam :-) jestem wyczerpana i padnieta ale zołądek juz mnie nie boli :-) M mówi ze to od nerwów i możliwe bo jak ja sie nakrece to tak mam :ico_wstydzioch: a niezrobione porządki mnie doprowadzały do szewskiej pasji. Teraz czekam na mojego kochanego ma przywieźc po pracy moja siostre i jedziemy na zakupy do tesco - musimy zakupic dodatki od zajca a z Niki to niewykonalne :ico_haha_01: